05:39 26 Octombrie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD17.05
 • RUB0.22
 • RON4.14
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  75551

  Președintele PSD are o reacție potrivită cu funcția sa politică, luând atitudine fermă față de modul de manifestare a lui Nicușor Dan și a altor lideri PNL din ultima vreme

  BUCUREȘTI, 22 sept – Sputnik. Criticat de mulți pentru atitudinea sa ambiguă, printre altele, Marcel Ciolacu a luat atitudine fermă după ce Nicușor Dan a comis o gafă folosind o grosolănie din argou la adresa Gabrielei Firea, pe care a numit-o ”panaramă”. 

  Insulta vulgară vine după ce un alt exponent al ”Dreptei”, Rareș Bogdan, insultase o femeie, pe Renate Weber – dar și după ce alți susținători PNL, inclusiv realizatori TV, s-au manifestat urât, folosind mitocănii la adresa unor politiciene sau a unor protestatare.

  ”Înjurătura groasă nu ține loc de valori, proiecte și soluții! Și nici nu va salva Bucureștiul!”, spune Marcel Ciolacu, spunând o vorbă mare: ”Atunci când jignești o femeie, te descalifici ca om”.

  Nimic mai adevărat, iar Marcel Ciolacu descrie foarte bine ce se petrece în mediul politic prin promovarea unui asemenea limbaj: ””Noul” om politic înseamnă un munte de ură, frustrare și limbaj suburban”.

  ””Noul” om politic Nicușor Dan trebuie să înțeleagă că alegerile sunt o competiție politică. Dar dincolo de ea, trebuie să fim oameni!”, consideră Marcel Ciolacu.

  Mai mult, președintele PSD îi spune în față lui Nicușor Dan: ”Ați jignit o doamnă, ați jignit copiii, ați jignit pensionarii! Pe toată lumea!”

  ”Nicușor Dan, cere-ți repede iertare și pleacă din politică!”, spune în final Marcel Ciolacu, transmițându-i lui Nicușor Dan că ”oricum pentru tine se termină totul duminică”.

  Tematic

  Ciolacu aruncă NUCLEARA: o mare bancă străină a recomandat ”Cumpărați Romania”!
  Ciolacu s-a săturat: “NU mai accept dubla măsură și voi provoca o discuție serioasă!”
  Gafă stupidă a lui Vasile Dâncu – sau “strategie”? Marcel Ciolacu a încercat să-l ajute!
  Decizia momentului – Ciolacu schimbă metoda clasică a PSD. Procedură de criză, riscă mult!
  Cristoiu îl trezește pe Ciolacu: Decizia CCR e testul PSD!
  Tagurile:
  PSD, Marcel Ciolacu

  Știrile Zilei