20:17 26 Noiembrie 2020
În direct
 • EUR20.46
 • USD17.22
 • RUB0.23
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegeri locale în România 2020 (128)
  10001

  Premierul Ludovic Orban a stat la coadă jumătate de oră pentru a putea votași a fost certat de o persoană în scaunul cu rotile că nu a făcut condiții și pentru persoanele cu handicap

  BUCUREȘTI, 27 sept - Sputnik. Premierul Ludovic Orban a stat astăzi la coadă circa o jumătate de oră pentru a putea vota la alegerile locale, el exprimându-și opțiunea de vot la Şcoala generală nr. 1 din Dobroeşti, judeţul Ilfov.

  ”Eram pregătit să stau şi mai mult la coadă. Se poate vota pe parcursul întregii zile”, a afirmat premierul, care a amintit de regulile sanitare care trebuie respectate. Dar Orban a fost mustrat de un votant în scaunul cu rotile pentru că nu există condiții de vot pentru persoanele cu handicap.

  Pentru a se apăra, premierul a declarat că a luat legătura cu reprezentanții MAI și ai AEP să fluidizeze votul pentru ca durata de aşteptare să fie cât mai mică.

  Cât despre mesajul referitor la vot, Orban a spus că a votat pentru creşterea nivelului de civilizaţie.

  ”Conceptul de campanie a fost unul foarte clar, dezvoltarea comunităţilor locale prin investiţii, locuri de muncă şi dezvoltarea infrastructurii şi până la urmă creşterea nivelului de civilizaţie. Pentru asta am votat. Pentru oamenii care îmi garantează că pot îmbunătăţi viaţa în comunităţile locale”, a declarat Orban.
  Тема:
  Alegeri locale în România 2020 (128)

  Tematic

  Alegerile locale 2020 – Cum poate fi fraudat votul
  AEP: Cum vor vota persoanele cu COVID-19 la alegerile locale
  Alegeri locale 2020 – MAI a pierdut evidența flotanților
  Gabriela Firea, încrezătoare la vot: „De mâine tot la muncă”
  Tagurile:
  alegerile locale, Ludovic Orban

  Știrile Zilei