14:38 26 Octombrie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD17.05
 • RUB0.22
 • RON4.14
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegeri locale în România 2020 (128)
  473910

  Ultimul exit poll, de la ora 16.00, arată o luptă strânsă pentru sectoare în condițiile în care votanții dreptei sunt mai numeroși în a doua jumătate a zilei

  BUCUREȘTI, 27 sept - Sputnik. Datele de tip exit poll pentru București prezentate de știripesurse.ro pentru ora 16.00 arată că lupta între candidați se menține strânsă, dar candidații PNL iau mai multe voturi decât candidații PSD, votanții dreptei fiind mai numeroși în a doua jumătate a zilei.

  Analizele pe datele de tip exit-poll arată că, spre deosebire de prima jumătate a zilei, candidații PNL au dobândit un avans față de candidații PSD.

  La Primăria Capitalei, Nicușor Dan are un avans, ambii candidați fiind peste 40%, însă tendința este una favorabilă lui Nicușor Dan. Traian Băsescu a recuperat față de ora 12.00 și se apropie de 10%, însă restul candidaților rămân sub 5%.

  Sectorul 1

  Clotilde Armand a recuperat și a trecut pe primul loc, iar Dan Tudorache a scăzut sub 40%. Surpriza este Ioana Constantin, de la PMP, care are un scor mai bun decât cel al lui Băsescu.

  Sectorul 2

  Cvasi anonimul Radu Mihaiu poate câștiga, fiind pe primul loc și depășindu-l pe Dan Cristian Popescu, de la PSD, în condițiile în care Neculai Onțanu rupe o parte semnificativă (peste 10%) din scorul PSD.

  Sectorul 3

  Robert Negoiță este încă pe primul loc, dar vine din spate puternic Adrian Moraru, candidatul PNL-USR-PLUS, în timp ce candidatul PSD, Aurelian Bădulescu, este abia pe locul 3.

  Sectorul 4

  Este singurul sector unde PSD pare sigur de victorie, aici primarul în funcție Daniel Băluță are un avans confortabil față de Simona Spătaru.

  Sectorul 5

  Daniel Florea (PSD) și Cristian Băcanu (PNL-USR-PLUS) sunt la egalitate, urmați la mică distanță de Piedone, iar Vanghelie trece de 10%.

  Sectorul 6

  Actualul primar, Gabriel Mutu (PSD), riscă să fie învins de liberalul Ciprian Ciucu, distanța dintre cei doi majorându-se față de ora 12.00.

  Тема:
  Alegeri locale în România 2020 (128)

  Tematic

  Rezultatele alegerilor prezidențiale din Belarus - proteste și date exit-poll
  Rezultate exit poll la alegeri locale 2020 București – Firea conduce
  Exit Poll alegeri locale 2020 București – cine câștigă
  Exit Poll alegeri locale 2020 București – cifre șocante!
  Tagurile:
  exit poll, 2020, București, alegerile locale, România

  Știrile Zilei