14:20 24 Noiembrie 2020
În direct
 • EUR20.47
 • USD17.19
 • RUB0.23
 • RON4.20
 • UAH0.61
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegeri locale în România 2020 (128)
  24102

  Alegerile pentru Primăria Generală a Municipiului București au fost câștigate, potrivit eist poll-urilor, de Nicușor Dan, care a precizat că rezultatul este ”ziua de naștere a noului București”.

  BUCUREȘTI, 27 sept – Sputnik. Competiție dură pentru fotoliul de primar al municipiului București, finalizată prin victoria lui Nicușor Dan, conform rezultatelor exit poll.

  Potrivit acestora, Nicușor Dan este candidatul ce a câștigat alegerile pentru primăria Capitalei. 

  Acesta a precizat că ”azi e ziua de naștere a noului București” și că are încredere că după numărarea voturilor va fi primarul Capitalei. În acest sens, a garantat că încă de la momentul învestirii se va începe construcția noului București.

  ”Am încredere că majoritatea colegilor noștri din alianța dreptei vor câștiga primăriile de sector și sunt convins că în Consiliul general și consiliile locale ale sectoarelor o să existe o majoritate a PNL și USR PLUS”, a spus Nicușor Dan.

  De asemenea, el i-a rugat pe reprezentanții PNL și USR PLUS să fie vigilenți în această seară, până la finalizarea numărării voturilor, argumentând că victoria a venit după multă muncă depusă într-o campanie foarte grea.

  ”Am câștigat cu multă muncă o campanie foarte grea, bucureștenii ne-au dat încrederea lor și avem responsabilitatea ca voturile pe care bucureștenii ni l-eau dat să se regăsească întocmai în procesele verbale”, a mai spus Nicușor Dan.
  Тема:
  Alegeri locale în România 2020 (128)

  Tematic

  Exit Poll Alegeri Locale București: Nicușor Dan - noul Primar de București
  Rezultatele EXIT-POLL SOCIOPOL dau peste cap unele scoruri
  VIDEO: Declarațiile Gabrielei Firea după încheierea alegerilor locale
  Traian Băsescu: ”Nicușor Dan nu își va prelua mandatul!”
  Tagurile:
  alegeri, Rezultate, Mesaj, Nicușor Dan

  Știrile Zilei