15:36 26 Octombrie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD17.05
 • RUB0.22
 • RON4.14
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Alegeri locale în România 2020 (128)
  520546

  Unul dintre cei mai performanți primari de municipiu, lider autoritar al PNL, este depășit de candidatul USR, un cvasi-necunoscut!

  BUCUREȘTI, 28 sept – Sputnik. O veste șocantă vine de la Brașov, acolo unde primarul Brașovului, George Scripcaru, este depășit de candidatul USR PLUS, Allen Coliban.

  Informația provine chiar de USR-PLUS, care afirmă că, după numărarea (paralelă) a rezultatelor din 40% din secţiile din municipiu, ar exista un avans de 2.000 de voturi al lui Coliban față de celebrul primar PNL, George Scripcaru!

  ”Sunt plin de energie şi foarte optimist şi spuneam chiar înainte să văd primele rezultate ale acestor alegeri că vom avea un rezultat bun (…) avem un avans considerabil şi sunt convins că, mâine, vom sărbători victoria”, a declarat Allen Coliban.

  Conform numărătorii paralele a USR PLUS Braşov, după numărarea a 40% din secţiile de votare din municipiu, Coliban are 14.000 de voturi, iar Scripcaru 12.000 de voturi.

  Faptul este șocant, pentru că George Scripcaru este considerat unul dintre cei mai buni primari din țară, cu rezultate remarcabile în dezvoltarea Brașovului, iar pe plan politic dominația sa era extrem de autoritară.

  Și la consiliile locale din județul Brașov USR ar avea un avans substanțial față de PNL, conform numărătorilor prezentate de Tudor Benga, candidatul USR-PLUS la șefia Consiliului județean.

  Тема:
  Alegeri locale în România 2020 (128)

  Tematic

  Rezultate Exil Poll la alegerile din Cluj-Napoca
  Rezultat la Timișoara… e surpriza alegerilor!
  Rezultate Exit-Poll FINAL pe București
  Tagurile:
  Brașov, Rezultate, alegeri locale

  Știrile Zilei