04:38 12 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.32
 • USD17.93
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  75572

  Reprezentanții grupării radicale se lansează deja în declarații și acuzații, prefigurând felul în care vor administra localitățile.

  BUCUREȘTI, 28 sept – Sputnik. Nici nu s-au omologat rezultatele alegerilor locale, că USR începe să-și arate adevărata față, mai exact modul în care vor face administrație: ca și până acum, cu declarații și acuzații scandaloase.

  Exemplul îl dă chiar controversatul Vlad Voiculescu, care se adresează ”de sus” primarilor din celelalte partide care au câștigat în Capitală.

  ”Celor câţiva primari de la alte partide, care după toate probabilităţile ar putea să rămână în funcţie, Negoiţă, Băluţă, posibil Piedone, transmit că banchetul s-a terminat, bairamul s-a terminat”, spune Vlad Voiculescu, consemnează Mediafax. 

  Evident, este o obrăznicie totală, pentru că respectivii primari au fost realeși de cetățeni pentru meritele lor de edili – mai ales că Negoiță și Piedone au candidat din partea unor grupări mici, nu din partea unor partide mari.

  Controversatul fost ministru al Sănătății transmite și un avertisment la fel de obraznic și, totodată, o acuzație fără probe:

  ”Chiar de vor reuşi să facă majorităţi, ceea ce nu le doresc bucureştenilor, în consiliul local, nu vor avea o primărie generală şi parteneri pe care i-au avut în vremea de tristă amintire a PSD”, spune Voiculescu, adăugând ”Bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat”.

  Ne întrebăm, dacă Vlad Voiculescu avea date în sensul furtului din bani publici, oare de ce nu a reclamat asta organelor abilitate?

  Precizăm că, în baza înțelegerii pre-electorale, Vlad Voiculescu va fi viceprimar general al Capitalei.

  Tematic

  Alegeri locale 2020: Rezultatele PARȚIALE în București
  Rezultate alegeri: președinți Consilii Județene, toată lista
  Exit Poll Alegeri Locale București: Nicușor Dan - noul Primar de București
  Alegeri locale 2020: Procentul tinerilor români ce au votat
  Rezultate parțiale alegeri locale 2020 București - 94 la sută din voturi
  Tagurile:
  capitală, Vlad Voiculescu

  Știrile Zilei