19:50 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2174210

  Campionul mondial și activistul Daniel Ghiță a comentat în stilul lui specific acuzațiile de fraudă de la alegerile locale, lansând câteva propuneri bombă.

  BUCUREȘTI, 1 oct - Sputnik. Daniel Ghiță a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu tăios la adresa celor despre care spune că au fraudat alegerile, ținta criticilor sale fiind în principal USR.

  "Beizadelele securiștilor împraștie ură, minciuni și nu au fost de acord să renumere voturile! De ce ?

  1. Din 2009 iese Președinte, la comandă, PD-L Băsescu, fraudând alegerile! 2009-2014

  2. Din 2014-2020 două mandate Klaus Werner Iohannis!”, scrie Ghiță pe contul său de socializare, făcând o istorie a fraudării.

  Apoi, el amintește de cazul Caracal când Iohannis nu voia să-l demită pe șeful STS, pentru ca să dea apoi un alt exemplu: ”3. Pahonțu, SPP, e născut in Câmpulung Muscel: miraculos câștigă alegerile Lasconi de la USR! Pe bune ??”.

  Ghiță acuză președinții României de trădare

  Dar campionul mondial merge și mai departe îi îi acuză pe toți președinții de după 2004 (adică cei doi care au fost de atunci) că ar fi fost ”trădători de țară”.

  Ghiță nu o iartă nici pe Kovesi despre care spune că ”a executat toată clasa politică și toți oamenii de afaceri români, ca să vină în România multinaționalele străine. Magazinele românești au dispărut! Deci, începuse “ Statul România Colonia” ”, mai adaugă el.

  Ghiță dă dovadă de memorie bună și atrage atenția că nu PSD a condus România 30 de ani, cum spune Iohannis: ”Informați-vă care au fost Guvernele și Președinții din 1990-2020!”, spune el.

  Nici situația de la Timișoara nu i se pare clară lui Daniel Ghiță, nici cea de la Brașov sau Iași.

  ”De ce s-a riscat viața copiilor noștri să facem alegeri pe stare de pandemie, știind că alegerile se vor frauda? De ce s-au cheltuit 200 milioane Euro pe alegeri, 400 milioane Euro au cumpărat primarii PSD sa treacă la PNL! Calculați câți bani furați, aruncați pe geam afară, dar nu sunt bani de alocații și pensii”, își continuă el tirada împotriva puterii.

  Ghiță mai arată că STS , BES și BEC au camere peste tot unde se țin voturile și se întreabă cum de nimeni nu a văzut frauda?

  Iar tonul său este fără milă: ”Vor să preia puterea cu forța! Să nu vedem cât au furat și ce au furat pe starea Pandemiei! Se instalează dictatura! Votul nostru nu mai contează!”

  Mai mult, Daniel Ghiță acuză PNL – USR că au încălcat, din nou, Constituția României și indică faptul că ar fi vorba de ”un atac la SIGURANȚA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!”.

  ”Toți ARESTAȚI , audiați, alegerile nule, unde s-a dovedit ca s-a făcut fraudă! Este un atac la democrație și SUVERANITATEA STATULUI ROMÂN! STS trebuie scos, prin lege, afară la următoarele alegeri! Suspendați Președintele României! Dosar penal pentru Înaltă Trădare și încălcarea Constituției a României!”, lansează Daniel Ghiță cele mai dure propuneri.

  Tematic

  Av. Piperea: ”Iohannis va declara curând stare de urgență”
  Iohannis anunță un an universitar 2020-2021 complicat
  NUCLEARA: Mădălina lui Iohannis, nevoită să plece de la TV!
  Tagurile:
  Klaus Iohannis, Daniel Ghiță

  Știrile Zilei