22:32 24 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.98
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (138)
  386110

  Întrunit aseară în ședință, cabinetul Orban a luat mai multe decizii, printre care și câteva numiri, care arată cât de inconsecvent este premierul

  BUCUREȘTI, 2 oct – Sputnik. Guvernul a luat aseară unele dintre cele mai ciudate decizii, făcându-se practic de râs prin inconsecvența demonstrată.

  Astfel, în ședința de aseară, s-a decis numirea unor prefecţi… dar care fuseseră demiși cu scurt timp în urmă!

  Este vorba de prefecții din judeţele Mehedinţi, Argeş şi Bistriţa-Năsăud, în care cei trei noi prefecți… tocmai fuseseră demiși în august!

  Cristinel Pavel a fost numit prefect al judeţului Mehedinţi, înlocuind-o în funcţie pe Doina Dobre, numită acum subprefect al aceluiaşi judeţ.

  ”Dobre a stat prefect doar o lună, ea fiind promovată la finele lui august, chiar de pe poziția pe care a ajuns acum”, comentează ”Știri pe surse”, precizând că Pavel a fost și el demis la începutul lui august.

  În Argeș, Emanuel Soare a fost prefect al judeţului Argeş, după ce fusese demis tot în august, ”după ce Marcel Vela îl amenințase că va fi pus pe liber din cauza faptului că în județul pe care îl conducea crescuse numărul de noi infectări cu coronavirus”, notează sursa citată.

  În fine, Nechita-Stelian Dolha a fost numit prefect al judeţului Bistriţa-Năsăud, ”poziție pe care a mai deținut-o, la fel ca omologul său de la Argeș, până la începutul lui august, când Orban l-a demis”.

  Deci, o serie de decizii bizare, care trimit par a trimite în ridicol fie demiterile din august – fie actualele (re)numiri. O veritabilă ”țopăială” cu prefecții, cum ar spune președintele Iohannis.

  Тема:
  Activitatea guvernului Ludovic Orban (138)
  Tagurile:
  Ludovic Orban

  Știrile Zilei