18:18 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  27914

  Fostul președinte comentează tranșant alegerea unor străini în fruntea unor mari orașe al României – și spune la ce se așteaptă de la Dominic Fritz.

  BUCUREȘTI, 2 oct – Sputnik. Fostul președinte Traian Băsescu a comentat alegerile din țară, inclusiv cele de la Timișoara, unde a fost ales un cetățean german, dar și cele de la București, unde cei din Sectorul 1 au ales-o pe franțuzoaica Clotilde Armand.

  ”Întotdeauna românii au apreciat mai mult străinii decât pe ei înșiși”, a spus Băsescu, amintind și de opțiunea pentru dinastia străină.

  Totuși, Traian Băsescu îl apreciază pe primarul din Timișoara – ”în primul rând uitați-vă la diferența... deși primarul de Timișoara nu-i născut în România, vorbește perfect limba română, spre deosebire de Clotilde Armand, care nici ea nu-i născută în România”

  ”Primarul de Timișoara e în regulă, după părerea mea, timișorenii vor câștiga mult cu acest primar”, a declarat Traian Băsescu la Digi24.

  Traian Băsescu nu a pierdut prilejul de a-l ataca pe Nicolae Robu și a trimite o săgeată către Orban ”Sică Mandolină”.

  ”Mă aștept ca Dominic Fritz să aibă o abordare nemțească în Timișoara și să termine cu lălăielile și cu mandolina lui Robu și să vină un primar care să ordoneze lucrurile foarte frumos”, a spus Băsescu. ”Gândiți-vă că după Revoluție, Timișoara, mult timp, vreo 15 ani, a fost al doilea oraș al României. Acum a fost depășită mult de Cluj, de Oradea, din punct de vedere al calității vieții din oraș, și foarte probabil și de Arad”.

  Pentru asta e de vină primarul liberal: ”Robu a fost, după părerea mea, un primar foarte slab, foarte gălăgios, dar foarte slab”, a declarat Băsescu.

  Tematic

  Traian Băsescu: ”Nicușor Dan nu își va prelua mandatul!”
  NUCLEARA: se retrage Nicușor Dan în favoarea lui Băsescu?! Fostul președinte explică
  Băsescu s-a enervat, ADEVĂRUL dur despre Orban și Guvern
  Tagurile:
  Traian Băsescu

  Știrile Zilei