12:41 26 Octombrie 2020
În direct
 • EUR20.20
 • USD17.05
 • RUB0.22
 • RON4.14
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  418111

  Liderul Pro România, Victor Ponta, a atras atenția că președintele Klaus Iohannis i-a cerut demisia după tragedia de la Colectiv, în urma căruia au murit 60 de oameni, dar acum mor 60 de oameni pe zi

  BUCUREȘTI, 15 oct - Sputnik. Liderul Pro România a arătat diferența de tratament pe care Iohannis a avut-o față de el, căruia i-a cerut demisia după Colectiv, unde au murit 60 de oameni, în timp ce în mandatul lui Orban mor aproape 60 de oameni în fiecare zi, dar pentru Iohannis toate lucrurile sunt în regulă.

  "Dacă asta e soluţia, într-un spital, un etaj din cinci, din şapte, îl faci de COVID, trebuia să faci chestia asta în ultimele opt luni. De ce faci acum, când sunt cu apa peste gură. De ce spun de ei că sunt criminali. Eu am voie să spun chestia asta, eu, Victor Ponta, singurul din ţara asta. Mie, domnul Iohannis mi-a cerut demisia, mi-am dat demisia, pentru că au murit 60 de oameni nevinovaţi, într-o tragedie la Colectiv. Azi, mor pe zi mai mulţi de 60. În fiecare zi şi nu e nimeni vinovat”, a declarat Victor Ponta.

  El a atras atenția că nimeni nu e tras la răspundere și că acum nu mai cere Iohannis nicio demisie.

  ”Totul e perfect şi mor în fiecare zi mai mulţi decât au murit la Colectiv. Nu mai protestează nimeni, nu mai e nimeni supărat", a mai declarat Victor Ponta.

  El a insistat pe absurdul situației declarațiilor președintelui, observând că după opt luni Iohannis spune în fiecare zi că e bine.

  ”Avem mai mulţi morţi ca la Colectiv în fiecare zi şi ne-am descurcat bine? Dacă se descurcau rău ce însemna, însemna să murim toţi, nu? Şi nimeni nu-i de vină, nimeni nu e responsabil”, și-a continuat tirada Victor Ponta.
  Tagurile:
  demisia, Klaus Iohannis, Colectiv, Victor Ponta

  Știrile Zilei