19:48 20 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1134180

  Gigi Becali a anunțat la România TV că vrea să aducă în România vaccinul din Rusia, dar și alte medicamente precum Favipiravirul din India sau Arbidolul tot din Rusia, pentru a-i trata pe români de coronavirus

  BUCUREȘTI, 15 oct - Sputnik. Gigi Becali a anunțat că mama sa de 90 de ani s-a vindecat de Covid 19 și a anunțat că a făcut o scrisoare de intenție pentru vaccinul din Rusia, dar că vrea să aducă și Favipiravirul din India sau Arbidolul din Rusia pentru a-i vindeca pe oameni de coronavirus.

  "Vreau să aduc niște medicamente, pentru că virusul ăsta este un fleac. Am avut zeci de persoane pe care le-am vindecat. Ce medicamente iei de la farmacie? Să ne spună ministrul Sănătăţii: dacă ai simptome te duci să iei medicamentele astea. Eu vreau să aduc medicamente din India, Favipiravirul, sau Arbidolul din Rusia. Eu cumpăr medicamentele, le pun în farmaciile din România fără adaos, ca să putem salva oamenii. Ei ştiu doar de paracetamol. Băi, nu trece cu paracetamol. Mama mea nu are nimic, e vindecata, are 90 de ani. Majoritatea oamenilor de lângă mine au avut virusul, le-am dat medicamente”, a spus Becali la România Tv.

  El a făcut și un anunț surprinzător cu privire la vaccinul din Rusia:

  ”Am făcut azi o scrisoare de intenție pentru vaccinul din Rusia. 50 de ţări au făcut. Am făcut şi eu. Omul dacă are simptome să se duca la farmacie ca să ia medicamentul. Oamenii stau în casă pentru că nu ştiu ce să ia", a declarat Gigi Becali.

  De altfel, Becali a mai cumpărat un medicament din Rusia pe care l-a donat Spitalului Matei Balş din Bucureşti, după cum a declarat chiar el cu altă ocazie.

  "Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni. La clinica mea se fac teste de coronavirus. Am luat și 2.000 de teste, pentru început", spunea Gigi Becali la începuturile pandemiei.

  Tematic

  Medicii SUA, interesați de vaccinul rusesc împotriva COVID-19
  Rusia: A fost eliberat un patent pentru cel de-al doilea vaccin anti-COVID-19
  Autorii vaccinului Sputnik V sunt dispuși să-l ajute pe Trump
  Americii nu i-a ajuns bani pentru un vaccin
  Centrul „Vector” a înregistrat un vaccin împotriva coronavirusului
  Tagurile:
  Rusia, COVID-19, coronavirus, vaccin, Gigi Becali

  Știrile Zilei