13:02 30 Octombrie 2020
În direct
 • EUR19.94
 • USD17.04
 • RUB0.21
 • RON4.09
 • UAH0.60
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1948223

  Liviu Pleșoianu vine cu proba zdrobitoare, în fața căreia președintele Iohannis nu poate avea replică – trebuia să accepte amânarea alegerilor

  BUCUREȘTI, 16 oct – Sputnik. Nu este nicio exagerare – de data asta Iohannis nu poate da înapoi, pentru că sunt propriile cuvinte, pe care Liviu Pleșoianu i le pune acum în față: ”Eu NU o să fiu de acord să facem alegeri când încă sunt mulți bolnavi!”, spunea Iohannis în primăvară.

  Este un material video, clar, iar Pleșoianu are dreptate, a dat lovitura: ”Acest fragment VIDEO îl DEMOLEAZĂ pe Iohannis!”.

  Sau, altfel spus, ”este proba cea mai clară că NU DĂ DOI BANI GĂURIȚI nici măcar pe cei care l-au votat...”.

  Iată declarația președintelui Iohannis din 28 aprilie:

  ”Nu voi tolera ÎN NICIUN CAZ să avem alegeri sub semnul epidemiei! Dacă nu se pot ține în siguranță, atunci VOR TREBUI AMÂNATE! Eu NU o să fiu de acord să facem alegeri când încă sunt mulți bolnavi! Să facem alegerile atunci când NU reprezintă un PERICOL pentru populație!”

  La vremea acestei declarații erau 277 cazuri noi, 243 la ATI, 13 decese noi – față de peste 4000 când sunt acum, iar România este pe primele locuri la decese per milionul de locuitori - 4013 cazuri noi, 721 la ATI, 73 decese noi.

  ”NU rezultă nevoia amânării alegerilor! Vă încurajez, dragi români: MERGEȚI ÎN NUMĂR CÂT MAI MARE LA VOT!”, spune Iohannis, iar Pleșoianu comentează: ”Klaus Werner Iohannis face dovada celei mai odioase forme de CINISM - CINISMUL LETAL! Cinismul Ucide”.

  Deci, în fața acestei probe, Iohannis NU mai are ce face – trebuie să accepte amânarea alegerilor! În caz contrar, într-adevăr dă dovadă de un cinism total și de un dispreț fără margini față de cetățenii pe care atunci, în aceiași perioadă îi ”prevenea” cu înmormântarea dacă se duc la slujba de Paști!

  Interesant este și altceva: deși Liviu Pleșoianu a mai scos dovezi video de excepție, fără replică, PSD nu le preia pe pagina partidului! Poate PSD – pagina oficială – nu vrea să-l supere pe ”șeful statului”? Sau pe ”șeful satului”?....

  Tagurile:
  amânare, alegeri parlamentare, Klaus Iohannis, Liviu Pleșoianu

  Știrile Zilei