02:36 22 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.19
 • USD17.45
 • RUB0.24
 • RON4.35
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  17071

  Premieră în pandemie, Alexandru Rafila iese pentru prima dată concret, în calitate de adversar și critic al celor cu care a colaborat până azi!

  BUCUREȘTI, 28 oct – Sputnik. Fără îndoială, este o premieră: profesorul Alexandru Rafila, cu multipla sa calitate de reprezentant al României la OMS, de profesor universitar, de director de institut, membru în comisia tehnică a CNSU și de candidat la alegerile parlamentare din partea PSD va programul guvernare al PSD pentru Sănătate, pe care îl coordonează.

  Dar, atenție: programul este ”cu accent pe planul de combatere a COVID-19” și vine în contextul în care PSD acuză PNL, deci implicit autoritățile, CNSU – condus de Orban – de ”delăsare și demagogie”!

  ”Fiecare zi ne arată că #România pierde confruntarea cu pandemia. Toată vara, guvernul PNL nu a făcut nimic, doar a vorbit!”, transmite PSD, în prezentarea conferinței lui Rafila. 

  Deci, Alexandru Rafila va face azi un atac – sau cel puțin o critică - la adresa celor cu care a colaborat!

  ”În fața delăsării și demagogiei PNL, doar un plan coerent, făcut și aplicat de specialiști veritabili, va scoate România din spaimă și boală”, scriu social democrații, arătând că PSD are nu doar soluții, ci și specialiștii care să le aplice!

  Conferința și prezentarea programului de guvernare al PSD pentru Sănătate, ”cu accent pe planul de combatere a COVID-19 va avea loc azi, la ora 17.00.

  Tematic

  PSD dezvăluie numele propriului viitor premier
  Meciul Dragomir – Ciolacu dă în vileag marea problemă a PSD
  Victorie pentru PSD: vot masiv pentru Florin Iordache
  Tagurile:
  PSD, Alexandru Rafila

  Știrile Zilei