20:39 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  18151

  Președintele PSD lansează o provocare de ultimă oră pentru omologul său de la PNL, o confruntare față în față, cu toate televiziunile prezente! Model american!

  BUCUREȘTI, 29 oct – Sputnik. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat nu numai critici la adresa Guvernului Orban, ci și o provocare directă pentru premierul și președintele PNL – o întâlnire directă! Oare s-a inspirat Ciolacu de la Donald Trump?

  ”O dezbatere pe tema pandemiei, directă - specialiştii din PSD versus specialiştii PNL. Măsurile PSD pentru combaterea pandemiei versus măsurile PNL”, îl provoacă Ciolacu pe Orban.

  Provocarea se datorează încăpățânării cu care PNL insistă cu alegerile pe 6 decembrie, în condițiile recordului de azi al infectărilor.

  Liderul PSD se bazează și pe specialiștii din PSD – ”Am vorbit cu profesorul Rafila şi el este pregătit”, spune Ciolacu, adăugând ”Invităm toate televiziunile la această dezbatere”.

  În același timp, Marcel Ciolacu spune că Guvernul Orban  este condus de „habarnişti” și că  priorităţile statului ar trebui să fie acum ”sănătatea românilor, nu alegerile parlamentare”.

  ”PSD este pregătit pentru alegerile parlamentare programate pentru 6 decembrie, dar dorește să audă ce spun specialiștii - când ai 6.000 de infectări pe zi, cum oprești acest trend ascendent? Cu campanie electorală?”, întreabă Marcel Ciolacu.

  Dar va fi situația pandemiei mai bună în martie? ”Sunt Nostradamus? Întrebați-l pe Orban și cine sunt responsabili”, a replicat Ciolacu. ”Vreți ca liderul opoziției să fie responsabil cu alegerile?”.

  ”Este Guvern, noi am trimis o lege la promulgat, au atacat-o, au retrimis-o, o s-o trecem prin Parlament până la urmă săptămâna viitoare și vom vedea ce se întâmplă”, a promis președintele PSD.

  Tematic

  Liviu Pleșoianu, provocarea zilei pentru Marcel Ciolacu!
  Dialog? Ciolacu negociază cu Ponta, dar îi ia cel mai bun om
  Revoltă în Vrancea: Oprişan dă peste cap manevra lui Ciolacu
  Anunț șocant despre Șerban Nicolae - făcut de Ciolacu!
  Codrin și Iosefina denunță ce face PSD-Ciolacu
  Tagurile:
  Trump, Ludovic Orban, Marcel Ciolacu

  Știrile Zilei