00:57 22 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.19
 • USD17.45
 • RUB0.24
 • RON4.35
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  34257

  Încălcând legea și onoarea competiției, Orban și Ciucă, miniștri și candidați deopotrivă, folosesc ”vizitele de lucru” la instituții și unități militare pentru a-și face campanie electorală

  BUCUREȘTI, 6 nov – Sputnik. Nu mai există limite pentru PNL în intenția de a pune mâna pe puterea totală!

  A demonstrat-o în repetate rânduri președintele Iohannis, încălcând constituția de fiecare dată când face propagandă PNL, o demonstrează și azi premierul Orban şi ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, care îşi campanie electorală, în chiar prima zi de prima zi oficială (a campaniei pentru alegerile parlamentare) în instituții și obiective militare!

  Cei doi miniștri fost în vizită ”de lucru” chiar în Dolj, judeţul în care candidează…  ministrul Ciucă, pe primul loc la Senat!

  Astfel, Orban și Ciucă au programat ”vizite de lucru” la Colegiul Militar Naţional ”Tudor Vladimirescu”, la comandamentul Brigăzii Multinaţionale de Sud-Est, la Batalionul 26 Infanterie (B. 26 I.) „Neagoe Basarab” şi la lucrările de infrastructură şi zona de lucru dedicată noilor transportoare Piranha V.

  Coincidență? Evident, nu! Vizita nu are nicio relevanță din vreun punct de vedere economic sau ”strategic” – ci este, pur și simplu, campanie făcută cu mijloacele statului și în timpul în care miniștrii sunt plătiți!

  Mai mult, cei doi au ținut conferințe de presă în care nu s-au sfiit a vorbi de preluarea majorității după alegeri – și despre ce beneficii vor avea militarii după ce PNL va pune mâna pe majoritatea parlamentară! În plus, Orban și-a lăudat guvernul care ”a luat mai multe măsuri pentru protecție IMM decât oricare guvern de până acum”.

  Dovada, în video de mai jos, mai ales după ce Ludovic Orban preia microfonul!

  Întrebare, mai ales pentru ministrul Nicolae Ciucă: NU era normal ca el și ceilalți miniștri să își ia concediu odată cu intrarea în campanie electorală? Unde e onoarea competitorului legal, generale? Sau e vreo nouă metodă… NATO, de a folosi orice mijloace, onorabil, sau nu, legale sau nu, pentru ați atinge scopul de grup sau personal?

  Tematic

  Floriana Jucan, mesaj fulminant pentru Iohannis și Orban
  Grădinițe și școli închise: măsura anunțată de Ludovic Orban
  Ciolacu îl provoacă pe Iohannis și îl acuză grav pe Orban

  Știrile Zilei