20:07 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  4278170

  Legea prin care Parlamentul decide data alegerilor a primit aviz favorabil la Senat prin efortul senatorului Șerban Nicolae, iar dacă această lege este votată, Parlamentul ar putea decide amânarea alegerilor.

  BUCUREȘTI, 10 nov - Sputnik. Deputatul Liviu Pleșoianu, coleg de partid cu senatorul Șerban Nicolae în PER, după ce nu s-au mai regăsit pe listele PSD, a anunțat pe pagina sa de facebook o mare victorie a cunoscutului senator jurist.

  ”Felicitări Șerban Nicolae!!! Pentru a amâna alegerile din 6 DECESEmbrie, Șerban a reușit să țină ședința comisiei juridice azi și a obținut raport de ADMITERE! Mâine, în plenul Senatului, poate să treacă FĂRĂ PROBLEME legea care oprește SCRUTINUL MORTUAR! Tot mâine, poate să treacă și de Camera Deputaților tot FĂRĂ PROBLEME!”, a anunțat triumfător Pleșoianu.

  Legea care dă dreptul Parlamentului să stabilească data alegerilor a fost văzută ca o posibilitate pentru ca Legislativul să amâne alegerile generale până la primăvară din cauza epidemiei de Covid 19. Pentru ca acest lucru să se întâmple, e nevoie însă ca PSD să se mobilizeze exemplar, însă PSD a intrat în campanie electorală și e puțin probabil că mai e dispus acum să amâne alegerile, când e deja a cincea zi de campanie.

  Pleșoianu mai atrage atenția că Șerban Nicolae a primit și amenințări din cauză că a susținut avizul favorabil în Comisia Juridică de la Senat.

  ”Evident, Partidul Neomenesc Letal (PNL) îl amenință pe Șerban Nicolae cu DNA-ul pentru că se luptă pentru viața și sănătatea românilor!”, dezvăluie deputatul.

  Tematic

  Șerban Nicolae, observații incendiare legate de SUA
  NUCLEARA: Șerban Nicolae și Pleșoianu candidează!
  Șerban Nicolae: ”Eu țin cu România!”
  Tagurile:
  Șerban Nicolae

  Știrile Zilei