20:47 27 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.10
 • USD17.38
 • RUB0.23
 • RON4.33
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  277211

  Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut un anunț care interesează direct cetățenii Republicii Moldova – un nou pachet de sprijin

  BUCUREȘTI, 17 nov – Sputnik. În conferința de presă de la Cotroceni, președintele Iohannis a declarat că a vorbit la telefon cu președintele ales al Republici Moldova, Maia Sandu, căreia i-a promis că va face o vizită la Chișinău.

  Incendiu Piatra Neamț
  © Inquam Photos / tvmneamt.ro / Flavius Corfu

  ”Am avut o discuție cu doamna președinte ales Maia Sandu, ieri, imediat după ce am aflat rezultatul îmbucurător al alegerilor prezidențiale din Moldova”, a spus Iohannis. ”Am felicitat-o pe doamna Sandu și, la invitația domniei sale, i-am promis că voi face o vizită în Republica Moldova, imediat după ce va prelua funcția de președinte al Republicii Moldova.

  Mai mult, Iohannis a subliniat că a discutat cu premierul Ludovic Orban în vederea unui nou pachet de sprijin pentru Republica Moldova.

  ”Cu premierul am discutat la foarte puțin timp, cred că la o oră după ce am avut acea convorbire telefonică, și am început să căutăm soluții pentru un nou pachet de sprijin care cu siguranță va fi necesar pentru Republica Moldova”, a declarat Iohannis.

  Tematic

  Iohannis, întrebat dacă e mulțumit de descentralizarea țării
  Iohannis – anunțul serii, l-a desemnat pe ”omul cu vaccinul”
  Iohannis, abuz politic de tragedia de la Neamț, atac violent!
  Tagurile:
  Maia Sandu, Klaus Iohannis

  Știrile Zilei