14:15 27 Noiembrie 2020
În direct
 • EUR20.51
 • USD17.23
 • RUB0.23
 • RON4.21
 • UAH0.61
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  41734

  Cabinetul Ludovic Orban este afectat de epidemia de coronavirus – încă un ministru este infectat și va lucra din izolare.

  BUCUREȘTI, 19 oct – Sputnik. După ce miniștrii Transporturilor, Lucian Bode, și cel al Economiei, Virgil Popescu, au fost depistați la începutul lunii cu coronavirus, a venit rândul unui alt membru marcant al Cabinetului: Violeta Alexandru.

  Un mesaj de ultimă oră confirmă că ministrul Muncii, Violeta Alexandru, este infectată cu SARS Cov-2.  

  ”Am atât de multă treabă (și îmi și place ceea ce fac) încât, chiar și cu acest rezultat pozitiv la testul pentru covid, voi continua să muncesc de acasă”, transmite ministrul aflat în izolare, ”Voi fi chiar mai activă și mai eficientă, la Minister se mai întâmplă să mă întrerup des pentru că apare o urgență și dacă tot sunt acolo, întrerup ce fac și o rezolvăm”.

  Violata Alexandru are încredere în echipa sa și spune că ”parte dintre aceste urgențe (așa e viața la Ministerul Muncii) vor fi acum preluate de echipa de conducere a Ministerului”.

  ”Am puțin mai multă liniște în perioada zilelor următoare ca să trec prin toate, absolut toate evaluările și verificările pe care le-am cerut instituțiilor pe care le coordonez”, declară optimistă Violeta Alexandru, care promite că va fi la telefon ”pentru a ajunge la rezultatele la care nu renunț până în ultima zi de mandat”.

  Ministrul Violeta Alexandru spune că este va rămâne activă, ba chiar își avertizează colegii din instituțiile din țară să se aștepte să fie ”și mai curioasă acum că am mai multă liniște ca să mă uit peste informațiile cerute”.

  Și, președinta PNL București nu uită de politică: ”Să vă așteptați la multe informații utile aici - inclusiv despre campania PNL București care se desfășoară în online exact așa cum suntem noi – cei din PNL București: decenți, serioși, cu determinarea de a face treabă pentru Capitală”.

  ”Voi urma tratamentul indicat”, încheie Violeta Alexandru mesajul transmis pe Facebook acum puțin timp.

  Tematic

  NUCLEARA: Guvernul Orban sabotează vaccinul românesc?!
  Ingrid Mocanu, lecție pentru Guvernul Orban – fără replică!
  Lovitură neașteptată primită de Guvernul Orban din partea UE!
  Tagurile:
  COVID-19, Guvernul Orban

  Știrile Zilei