13:42 16 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.00
 • USD17.28
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2012211

  Lumea este revoltată după atacul violent, grav insultător al lui Andrei Caramitru la adresa celor cu opțiuni social democrate – și una dintre cele mai active internaute, Oana Lovin, reacționează… pe măsură

  BUCUREȘTI, 23 nov – Sputnik. Reacțiile la postarea șocantă a lui Andrei Caramitru continuă să apară – iar Oana Lovin, cunoscută ca militantă pentru drepturile cetățenilor dar și ca vlogger îl atacă dur pe ”ideologul” USR.

  Oana Lovin îl numește ”Trepanatu’ lu’ tata” pe Andrei Caramitru, fiul actorului Ion Caramitru care a afirmat că ”votanții PSD sunt ”leneși și proști”, oameni fără educație, fără bani și fără prieteni”.

  ”Creaturile ca Andrei Cacamitru sunt adevărata problemă a acestei țări, proștii parveniți cu diplome, reale sau false, care se erijează în acești intelectuali înfumurați care se uită de sus la cei care nu au avut privilegiul de a primi totul pe tavă în viața așa cum s-a întâmplat în cazul lui”, scrie Oana Lovin.

  În fapt, Oana Lovin publică și texte de-ale lui Andrei Caramitru în care, pe lângă un radicalism bizar, sunt multe greșeli gramaticale! Nefiresc pentru un om care se pretinde a fi de mare valoare – mai curând potrivite pentru cineva din categoria definită de Oana Lovin, mai sus.

  ”De asta e și atât de nefericit și refulează prin mesaje pline de ura și frustrare,  el știe cine este, el știe că este un mare NIMIC”, scrie Oana Lovin.

  postare

  https://www.facebook.com/FataCuSparanghel/posts/225807615559576

  Tagurile:
  Andrei Caramitru, Oana Lovin

  Știrile Zilei