14:41 16 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.00
 • USD17.28
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  16610

  Social democrații au reacționat după declarațiile președintelui Iohannis, cel care, încălcând Constituția, a îndemnat românii să iasă la vot pentru a vota PNL

  BUCUREȘTI, 3 dec – Sputnik. Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după ce Iohannis a cerut românilor să iasă la vot pentru a-i vota ”echipa”, adică PNL.

  ”Într-adevăr, românii trebuie să iasă la vot! Ca să-l măture pe Orban de la putere! Pentru toată bătaia asta de joc la care au supus un întreg popor!”, a răspuns Marcel Ciolacu.

  Dar, ciudat, Marcel Ciolacu nu s-a luat de Iohannis și de încălcarea flagrantă, sfidătoare, a Constituției!

  Ciolacu vine nu acuzațiile clasice – cei de la guvernare „nu au testat, nu au întărit ATI-urile, au închis școlile, au închis piețele, au închis restaurantele, au fugărit creștinii din biserici și au îmbolnăvit românii cu măștile neconforme!".

  ”Au distrus economia și au falimentat firmele românești!”, spune Ciolacu, adăugând că liberalii ”Au pustiit totul cu incompetența, aroganța și demagogia lor! Da, pentru toate acestea, românii trebuie să-i trimită acasă!”.

  Așa că, spune șeful PSD, pe 6 decembrie, ”românii trebuie să pună STOP celui mai nociv guvern din istoria României!” și adaugă sloganul bizar ”votați să vă salvați!”.

  Deci, nimic despre Iohannis – cel care stă în spatele… și în fruntea PNL, încălcând fără pic de jenă Constituția. Oare nu mai contează asta pentru PSD?...

  Întrebare: ce s-ar fi întâmplat dacă președintele Ion Iliescu ar fi procedat ca Iohannis? Am fi avut și reacții de la Washington, mai mult ca sigur!

  Tematic

  Ciolacu acuză ”propaganda mincinoasă” a raportărilor zilnice
  Marcel Ciolacu, mesaj șocant pentru Maia Sandu… și pesediști!
  Premierul propus de PSD, dezvăluit de Ciolacu
  NUCLEARA: Demisia lui Ciolacu îi folosește... lui Iohannis!
  Tagurile:
  Marcel Ciolacu

  Știrile Zilei