04:54 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  16717

  Premierul interimar al României îl contrazice pe edilul Capitalei, Nicușor Dan, pe tema apei calde în București și spune că previziunile primarului nu se vor realiza. Când se rezolvă problema.

  BUCUREȘTI, 10 dec – Sputnik. Nicolae Ciucă, premierul interimar al României, dă asigurări că problemele bucureștenilor legate de apa caldă și căldura din oraș se vor rezolva.

  Acesta a precizat că au fost luate toate măsurile pentru a rezolva problema încălzirii în Capitală. Mai exact, s-au luat toate măsurile necesare pentru aducerea apei la temperatura necesară în rețeaua de distribuție a ELCEN de la București.

  Pe de altă parte, primarul municipiului București, Nicușor Dan, a declarat, recent, că problema apei calde și căldurii va mai dura încă 3 luni.

  Edilul a subliniat că țevile din București au cu 50% mai multe găuri decât acum un an și de trei ori mai multe găuri decât acum trei ani.

  ”Asta este situația pe care am moștenit-o. Oricum sistemul acesta mergea târându-se de ani de zile, s-a mai adăugat o chestiune – erau niște lucrări, tot de cârpeală, care s-au făcut în fiecare vară și care anul acesta nu s-au făcut și aici este vina clară a fostei administrații”, a subliniat Nicușor Dan.

  Primarul a precizat, de asemenea, că, de 4 ani, s-au luat bani europeni și nu s-au făcut lucrări temeinice. Singurul lucru care mai poate fi făcut în această iarnă, după părerea lui Nicușor Dan, este acela de a se acționa cu rapiditate și de a informa cetățenii despre asta.

  Tematic

  Știrea dimineții: Zuckerman vine peste Ciucă, interese uriașe!
  Fake News prostesc cu CIUCĂ și demiteri din Guvern!
  Firea despre Ciucă: Ne îndreptăm spre o dictatură militară?
  Tagurile:
  Nicolae Ciucă

  Știrile Zilei