03:18 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  14243331

  ”Avem premier un drogat!” - Un cunoscut jurnalist, actual consilier județean, îl acuză direct pe Florin Cîțu, cu date că se droga .

  BUCUREȘTI, 24 dec – Sputnik. O dezvăluire pur și simplu ”nucleară” făcută de cunoscutul jurnalist Cristian Vasilcoiu: actualul premier, Florin Cîțu, se droga! Și asta chiar de față cu jurnalistul care susține această acuzație.

  Vasilcoiu, actual consilier județean la Dolj, a scris două postări în acest sens, azi noapte. Iat-o pe prima:

  ”Oameni buni, Premierul Cîțu e un dezastru natural care se droga de față cu mine!”, acuză Vasilcoiu care atrage atenția – ”Scriu asta de ani de zile! Am tot scris! V-a durut în cur!”.

  Mai mult, Vasilcoiu susține și povestea că premierul… nu a reușit să intre la treapta a doua la liceul industrial din Vâlcea: ”Nu a intrat la liceu, a intrat la școala profesională!”

  ”Serios, în așa hal am ajuns?! Să avem un drogat premier?!”, scrie revoltat Vasilcoiu, completând ”Băi oameni buni, voi sunteți sănătoși la cap?! Eu cred că Iohannis e la fel de drogat, altfel nu se explică!”.

  Jumătate de oră mai târziu, jurnalistul a scris o a doua postare, dând alte detalii:

  ”La Panik (”Panik & Pub”, local din București, n.n.), pe Eminescu, era Cîțu cu noi! Pe Victoriei, după ce pleca de la B1 TV, despre care apariții îi spuneam că bate câmpii, era iar cu noi la Palatul Știrbey!”, scrie Vasilcoiu, reluând acuzația – ”Avem premier un drogat! Și nimeni nu face nimic!”.

  Desigur, nu ne putem pronunța asupra acestor acuzații – dar fiind făcute de un jurnalist și politician este obligatoriu ca premierul să răspundă.

  Acesta este și sensul pentru care publicăm acuzațiile.

  Reamintim că, în privința lui Florin Cîțu mai planează o întrebare la care ar trebui să răspundă – CINE i-a plătit studiile din SUA? 

  Tematic

  NUCLEARA: Guvernul Cîțu poate să CADĂ din cauza… UE!
  Știrea serii: Rezultat VOT pentru ÎNVESTIREA Guvernului Cîțu
  Într-o atmosferă de meci, Florin Cîțu și-a prezentat Guvernul
  Tagurile:
  Florin Cîţu

  Știrile Zilei