21:50 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  23616

  Premierul Ungariei Viktor Orban l-a felicitat pe noul premier al României Florin Cîțu și a salutat intrarea UDMR la guvernare

  BRUXELLES, 24 dec - Sputnik. Premierul ungar Viktor Orban i-a trimis o scrisoare de felicitare lui Florin Cîţu, noul premier al României. Premierul de la Budapesta l-a asigurat pe Cîțu de susţinerea Ungariei, conform unui anunț făcut de şeful biroului de presă al prim-ministrului ungar.

  Viktor Orban şi-a exprimat convingerea că o cooperare bazată pe respect reciproc între Ungaria şi România va contribui în mod semnificativ la dezvoltarea celor două ţări, precum şi la susţinerea creşterii economice a Uniunii Europene şi la îmbunătăţirea traiului cetăţenilor lor.

  De asemenea, premierul de la Budapesta a salutat faptul că reprezentanţi ai comunităţii maghiare din România au ocupat posturi importante în noul guvern, exprimându-şi speranţa că vor putea fi puse în aplicare toate componentele programului său.

  "Doresc să vă asigur de sprijinul guvernului ungar pentru dezvoltarea în continuare a relaţiilor dintre ţările noastre, pentru cooperarea noastră în plan internaţional şi pentru realizarea obiectivelor noastre comune", a transmis Viktor Orban.

  Tematic

  Viktor Orban: Statul de drept înseamnă primirea migranților
  Viktor Orban, gata să cumpere vaccin din Rusia
  Orban Viktor, mesaj special cu ocazia alegerilor din România
  Viktor Orban a felicitat UDMR pentru rezultatul din alegeri
  Viktor Orban, triumfător la Bruxelles
  Viktor Orban îl face praf pe George Soros
  Tagurile:
  UDMR, Viktor Orban

  Știrile Zilei