12:37 20 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.03
 • USD17.34
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1602455

  Tânăra și impetuoasa politiciană, senzația noului val, țintește direct către cea mai controversată figură a lumii, miliardarul George Soros, căruia îi aruncă un avertisment și o provocare.

  BUCUREȘTI, 2 ian – Sputnik. Senatoarea Diana Șoșoacă este prima după Liviu Dragnea care îndrăznește să i se adreseze direct lui George Soros, de pe poziții opuse.

  Diana Șoșoacă atrage atenția la intensitatea și felul în care o atacă o anumită parte a presei:

  ”Uitați-vă cum mă atacă presa… câți pot să reziste la atacurile pe care le-am suportat eu?”,  spune senatoarea, subliniind că aceste atacuri ”sunt fără precedent”.

  Tânărul om politic susține că atacurile la care este supusă de mai multe luni l-ar avea în spate chiar pe marele și controversatul om de afaceri, filantrop și principal motor al progresismului. Diana Șoșoacă punctează direct: Soros este în spatele atacurilor!

  ”Aflu acum că inclusiv domnul Soros este în spatele unor acțiuni”, spune senatoarea, subliniind ”Campaniile inițiate împotriva mea au foarte mult în spate pe domnul Soros”.

  Dar, Diana Șoșoacă nu este impresionată, cu atât mai puțin intimidată de implicarea celebrului personal – și îi transmite un mesaj… ca o provocare la luptă:

  ”Îmi pare rău, domnul George Soros, dar cu mine ai luptă grea - pentru că nu te suport, nu te înghit!”, a declarat Diana Șoșoacă la România TV.  

  Tematic

  Naționalismul este aur adevărat – nu aurul proștilor!
  AUR a trădat? Nu s-a înscris în curentul naționalist
  Consultări la Cotroceni – AUR, decizie ciudată
  Tagurile:
  Soros, AUR

  Știrile Zilei