17:00 26 Ianuarie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.46
 • RUB0.23
 • RON4.35
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2540150

  Un lider sindical regretă acum criticile la adresa lui Liviu Dragnea și a guvernărilor PSD – dar și că a susținut public guvernarea PNL-USR

  BUCUREȘTI, 14 ian – Sputnik. O ”persoană importantă”, un lider sindical care apare des la TV l-a sunat pe Codrin Ștefănescu și și-a cerut scuze… Asta susține fostul secretar general al PSD.

  ”Azi m-a sunat un lider sindical care protestează împotriva lui Câtzu!”, a scris aseară Codrin. Cine este liderul? ”Persoană importantă, zi de zi pe la TV!”.

  Conform lui Codrin Ștefănescu, liderul ”Și-a cerut iertare pentru faptul că a susținut public guvernarea PNL-USR, că l-a înjurat pe Dragnea, pe mine, PSD-ul în ansamblu!”.

  ”Mi-a spus că regretă enorm, a ajuns bătaia de joc a celor pe care i-a susținut, membrii sindicatului său îi reproșează situația în care sunt cu toții”, relatează Codrin discuția.

  Reacția fostului secretar general: ”L-am iertat!”. Dar, scrie Codrin, ”i-am reamintit că nu mai suntem la guvernare, Liviu Dragnea e la închisoare pentru patriotismul său, PSD-ul e condus de Ciolacu și academiștii SRI, deci mimăm că facem opoziție!”.

  ”Data viitoare să fie atent pe cine votează și susține! Măcar pentru oamenii de care trebuie să aibă grijă!”, a încheiat Codrin discuția cu liderul sindical.

  Fără îndoială, zilele viitoare vor mai apărea declarații ale unor lideri sindicali, pentru că tensiunile cu Guvernul par să se accentueze.

  Tagurile:
  Liviu Dragnea, PSD

  Știrile Zilei