05:01 03 Martie 2021
În direct
 • EUR21.08
 • USD17.52
 • RUB0.24
 • RON4.32
 • UAH0.63
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  854415

  Fostul premier și președinte al PSD, Victor Ponta, înapoi în PSD? Cel mai important aliat al său dă un semnal clar

  BUCUREȘTI, 16 ian – Sputnik. Controversat ca politician dar apreciat ca ales local, primarul Sectorului 3, Robert Negoiță a făcut un anunț preluat de mass media – s-ar putea întoarce în PSD.

  „PSD are șanse să se reformeze, ajută că e în opoziție”, spune Negoiță, precizând că a avut ”o discuție foarte serioasă cu cei trei lideri PSD în care lucrurile sunt clare – e o chestiune de pași revenirea mea în PSD”.

  Cum va face asta fără să își piardă mandatul? Negoiță aruncă bomba: ”E foarte posibil să fuzioneze actualul partid în care sunt eu, cu PSD”, a spus Robert Negoiță, la Digi24.

  Robert Negoiță este membru al unui partid creat de el, ”București 2020”, dar în campania electorală locală s-a afișat alături de Victor Ponta.

  Practic, Robert Negoiță este principalul aliat al lui Victor Ponta, mai ales după eșecul de la parlamentare și după ofensiva DNA contra lui Tăriceanu.

  Sursele noastre spun că revenirea lui Robert Negoiță în PSD este preambulul întoarcerii ”președintelui risipitor”, Victor Ponta. De altfel, și Marcel Ciolacu s-a exprimat pe vremuri în favoarea acestei reveniri, opoziția venind de la unii lideri – precum Olguța Vasilescu.

  Dar, în contextul unei noi echipe la conducerea PSD, în mare parte apropiată de Victor Ponta, revenirea valorosului politician este foarte posibilă.

  Sursele noastre asta spun – dar pun și o întrebare: va participa și ”nașul” la reunirea familiei? Nașul de la Washington, George Maior.

  Notă: poza nu are nicio legătură cu știrea. Sau are?...

  Tematic

  Mutare scandaloasă a Guvernului – confirmă avertismentul PSD!
  PSD îi cere lui Iohannis să-l oprească pe Cîțu
  Ponta, acuzații grave: ce se întâmplă până la alegeri
  Victor Ponta, anunț dramatic în noapte!
  Ponta, reacție după ce a plagiat mesajul despre Maradona!
  PSD face o mutare concretă – cel puțin asta promite
  Tagurile:
  PSD, Victor Ponta

  Știrile Zilei