18:24 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Incendiul de la Institutul "Matei Balș" (42)
  339171

  Conducerea AUR a anunțat că o delegație de parlamentari condusă de co-președintele George Simion se va duce la ministru: ”La ora 12.00 sunt la tine la minister, să te pregătești”

  BUCUREȘTI, 31 ian – Sputnik. Un anunț ferm al co-președintelui AUR, George Simion – azi, duminică, la ora 12.00 va merge la Ministerul Sănătății în fruntea unei delegații de parlamentari.

  Savaliuc, fulminant: ”Băga-ți-ai schiurile în f*** Iohannis, cu tot Guvernul tău!” >>>

  Simion vrea să discute cu Vlad Voiculescu ”fără megafon”, așa cum a dorit Vlad Voiculescu.

  Ministrul a declarat la conferința de presă după protestul AUR, că manifestația este un demers politic – și că discută orice, inclusiv demisia, dar să nu se vină cu megafoane.

  George Simion a reacționat dur după conferința lui Voiculescu. ”În seara asta am luat foc, pentru că ministrul a spus că așteaptă protestatarii și ca așteaptă doleanțele - și apoi a fugit ca un șobolan pe ușa din dos la 10 minute, v-am arătat in direct”.

  ”Nu știu unde mai trebuie să țip și cât trebuie să tip, dar o să țip până la capăt”, a spus Simion. ”Oricât ar da CTP în noi, suntem puternici și putem răsturna munții și putem răsturna acest sistem nenorocit”.

  Ministrului care a plecat din instituția Simion i-a transmis ”Să-ți fie rușine” - și l-a anunțat clar: ”Mâine, la ora 12.00, sunt la tine la minister, să te pregătești”.

  Reamintim că ieri AUR a organizat un protest la care au participat circa 500 de manifestanți – s-au cerut demisiile lui Voiculescu și Nicușor Dan, dar s-a strigat și contra lui Iohannis. Protestul a avut loc în fața Ministerului Sănătății, apoi s-a deplasat la Spitalul ”Matei Balș”.

  Тема:
  Incendiul de la Institutul "Matei Balș" (42)
  Tagurile:
  Proteste, George Simion, Vlad Voiculescu, Ministrul Sănătății, AUR

  Știrile Zilei