03:21 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.72
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  781100

  ”Chiar eu îi voi cere demisia lui Nicușor Dan, să se înregistreze ceea ce spun!” anunță cel mai activ deputat în domeniul Sănătății, Emanuel Ungureanu

  BUCUREȘTI, 31 ian – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Situația din Sănătate trebuie să iasă din epoca vorbelor și să intre în cea a rezolvărilor concrete. Asta este concluzia după tragediile din ultimele luni, care au culminat cu cele de la SJU Piatra Neamț și de la „Matei Balș”, din Capitală.

  Cel mai activ deputat în domeniul Sănătății, Emanuel Ungureanu, subliniază acest aspect și spune că la ”Matei Balș” se putea rezolva situația termică, prin construirea unei centrale, a unui sistem propriu de încălzire.

  ”Institutul „Matei Balș” nu a fost subfinanțat, spre deosebire de altele”, a declarat Emanuel Ungureanu la Antena 3.

  Și, atenție, Emanuel Ungureanu spune clar: ”Nicușor Dan nu putea rezolva problemele în patru luni, dar dacă într-un an nu le rezolvă, trebuie să plece”.

  ”Este un termen rezonabil, un an – și dacă nu rezolvă, trebuie să plece”, a spus Ungureanu, subliniind – ”ceea ce spun acum, să se înregistreze – chiar eu îi voi crede demisia lui Nicușor Dan dacă nu rezolvă problemele”.
  Tagurile:
  Nicușor Dan, USR

  Știrile Zilei