21:14 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  301182

  Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că abrogarea legii PSD prin care era interzisă vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică.

  BUCUREȘTI, 3 feb – Sputnik. Marcel Ciolacu a criticat dur decizia Guvernului de a abroga legea PSD prin care se interzicea vânzarea companiilor românești în criză. Președintele PSD spune de aceea despre premierul Cîțu că e vânzătorul României!

  „Cîțu – vânzătorul României! Abrogarea legii PSD prin care interziceam vânzarea companiilor românești în plină criză este cea mai mare crimă economică! Ne vom opune în Parlament acestei aberații! Și, dacă va fi nevoie, vom protesta și în stradă, alături de toți românii care se opun devalizării celor mai valoroase active ale statului”, a scris Ciolacu pe pagina sa de facebook.

  Liderul PSD atrage atenția că nici o țară civilizată nu și-a vândut companiile strategice pe nimic atunci când piața este la pământ.

  „Numai Cîțu Vânzătorul vrea să vândă România la bucată pentru profiturile prietenilor săi! Planul lor e clar. De asta l-au recuperat la Guvern și pe autorul tentativei eșuate de privatizare a sănătății. Nu vă jucați cu focul! Nu veți privatiza nimic legat de viața și viitorul țării!!!”, a tras Ciolacu un semnal de alarmă.

  Și senatorul Daniel Zamfir a luat atitudine pe această temă.

  ”DA!!! Daca GUVERNUL VÂNZĂTORILOR va abroga LEGEA NOASTRĂ DE PROTEJARE A AVUȚIEI NAȚIONALE, VOM IEȘI ÎN STRADĂ! Ne vom opune chiar cu toate mijloacele să împiedicăm vânzarea avuției naționale! Veniți alături de noi!”, a scris și senatorul PSD pe pagina sa de facebook.

  Guvernul a adoptat un proiect de lege prin care se abrogă prevederile Legii 173/2020, referitoare la interzicerea, pentru doi ani, a vânzării participaţiilor deţinute de stat la companii, potrivit anunțului făcut de premierul Florin Cîţu.

  Tematic

  Ciolacu și Tăriceanu, cuvinte dure la adresa puterii după incendiul de la Matei Balș
  Liviu Pleșoianu intervine în scandalul Dăncilă – Ciolacu: PACT și Trădare
  Dăncilă, iese la atac, interviu incendiar–îi face praf pe Marcel Ciolacu și Paul Stănescu
  Tagurile:
  România, Marcel Ciolacu

  Știrile Zilei