20:30 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  683164

  ”Marine Le Pen” de România a transmis un mesaj fulminant, în care face mai multe dezvăluiri despre cum încearcă Sistemul să o oprească, dar probleme și din interiorul AUR.

  BUCUREȘTI, 15 feb – Sputnik. Cea mai mediatizată politiciană a momentului, senatoarea Diana Șoșoacă, anunță, într-un mesaj incendiar, că se dorește blocarea ei printr-o posibilă înscenare împotriva fiului său.

  Senatoarea spune că fiului său, în vârstă de 19 ani, i s-ar înscena un scandal legat de droguri sau femei, prin care să se lovească în ea.

  Reacția Dianei Șoșoacă este fulminantă! Cunoscuta avocată și politiciană îi amenință ea pe cei din Sistem care ar încerca asta că dacă vor încerca să se ia de fiul său, va fi vai de ei!

  Senatoarea arată că excluderea ei ar la bază Comisia de Abuzuri, unde ea a descoperit extrem de multe date despre ceea ce se întâmplă în sistem – și trebuia îndepărtată.

  În același mesaj, Diana Șoșoacă dezvăluie că a fost rugată să se ocupe și de cazul Liviu Dragnea, de starea în care este ținut în penitenciar.

  De asemenea, în fulminantul mesaj, din care vom reda selecțiuni și în alte articole, senatoarea dă în vileag mai multe aspecte negative, scandaloase din AUR și îi adresează multe reproșuri lui George Simion.

  ”Amenințarea cu înscenarea unui dosar penal copilului meu!”, scrie senatoarea, adăugând și alte teme – ”Devoalarea adevăratelor intenții ale sistemului!” și lansându-i lui George Simion o provocare: ”De ce nu spui ADEVĂRUL, George?”.

  Iată mesajul video transmis aseară târziu de senatoarea Diana Șoșoacă. Merită urmărit integral!

  ***

  Senatoarea Diana Șoșoacă a intrat în parlament cu gruparea AUR, fiind propusă de Partidul Neamul Românesc în cadrul unui acord politic cu gruparea lui Simion și Târziu.

  Avocată de profesie și devenită un simbol al bătăliei cu Sistemul, a fost desemnată președinte al Comisiei de Cercetare a Abuzurilor din Senat. În urma unei decizii extrem de controversate a liderilor AUR, senatoarea a fost exclusă din partid și se intenționează să fie îndepărtată din Comisia se Abuzuri, unde senatoarea primise deja sute de sesizări de care se ocupa.

  Tematic

  Diana Șoșoacă dă din casă: iată ce se petrece în AUR! Excluderea ei pare ilegală!
  Ce dezvăluie Lavric, cel care ”a ridicat palma” la Șoșoacă: ”Emană numai energie negativă”
  VIDEO: Șoșoacă - protest la Ministerul Justiției! ”Cine să mă oprească pe mine!”
  Tagurile:
  Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei