01:59 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  14225

  Președintele PNL Ludovic Orban a anunțat astăzi că peste două zile actuala majoritate va încerca revocarea Avocatului Poporului, va face propuneri pentru TVR și Radio unde vrea demiterea conducerii actuale

  BUCUREȘTI, 15 feb – Sputnik. Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat că miercuri, într-o primă ședință reunită a celor două Camere ale Parlamentului, se va lua în calcul revocarea Avocatului Poporului, desființarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, dar și propuneri pentru TVR și radioul public.

  Majoritatea vrea așadar toată puterea în stat și anihilarea ultimelor redute ale opoziției sau ale criticilor, cum era cazul lui Renate Weber, Avocat al Poporului, sau al televiziunii și radioului public.

  ”Mâine vor avea loc Birourile Permanente Reunite, vom convoca o reuniune a camerelor reunite pentru ziua de miercuri. Vom aborda mai multe puncte pe ordinea de zi: constituirea comisiilor permanente ale Camerei și Senatului, constituirea delegațiilor Parlamentului la diferite organizații internaționale, cererea de revocare a Avocatului Poporului”, a arătat Orban.

  El a menționat și dorința de a introduce pe respingerea rapoartelor depuse de conducerea TVR și a radioului public, ceea ce înseamnă schimbarea conducerii acestora, și a amintit și de o propunere din partea opoziție pentru desființarea pensiilor speciale pentru parlamentari.

  Tematic

  Scandal monstru în PNL: Orban a pierdut prefecturi cheie!
  Sondaj dezastru: PNL, cădere masivă!
  Nucleara serii: CSM dă peste cap planul USR și PNL în Justiție privind desființarea SIIJ!
  Tagurile:
  Ludovic Orban, PNL, România

  Știrile Zilei