19:44 22 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.32
 • USD17.92
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  9311

  Ministrul de Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, vine astăzi în vizită la București unde se întâlnește cu ministrul de Externe Bogdan Aurescu și cu liderul UDMR Kelemen Hunor.

  BRUXELLES, 18 feb – Sputnik. Ministrul de Externe al Ungariei, Péter Szijjártó, vine astăzi în vizită la București, unde se va întâlni cu ministrul român, Bogdan Aurescu.

  ”Un guvern nou la București, noi speranțe pentru relațiile româno-ungare. Plec la București”, a scris Szijjártó pe Facebook înainte de a pleca spre România.

  Dar ministrul de Externe al Ungariei nu se va întâlni doar cu ministrul de Externe al României, ci și cu liderul UDMR Kelemen Hunor, care este și vicepremier în Guvernul de la București.

  Site-ul MAE nu dă informații despre agenda întâlnirii, așa cum ar fi normal, ceea ce sporește misterul acestei vizite inopinante.

  ”Primirea de către ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a ministrului afacerilor externe și al comerțului exterior al Ungariei, Péter Szijjártó – sediul MAE”, anunță site-ul Ministerului de Externe român la rubrica ”Agenda MAE”.

  Tematic

  Ungaria ar putea redeschide sezonul turistic în mai pe baza progreselor vaccinării
  Sputnik V, aprobat definitiv în Ungaria
  Ungaria avertizează că Bruxelles va escalada problema migrației și a politicii identitare
  Tagurile:
  Bogdan Aurescu, Péter Szijjártó

  Știrile Zilei