16:41 02 Martie 2021
În direct
 • EUR21.04
 • USD17.47
 • RUB0.24
 • RON4.32
 • UAH0.62
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2164372

  Fostul secretar general PSD aruncă în față liderilor partidului un adevăr care îi deranjează în legătură cu senatoarea Diana Șoșoacă

  BUCUREȘTI, 22 feb – Sputnik. Acțiunile Dianei Șoșoacă deranjează în egală măsură putere și opoziția. Asta reiese din declarațiile liderilor PSD și AUR, care încearcă să traducă demersurile neobositei senatoare în ”acțiuni de imagine”.

  Astfel, Marcel Ciolacu a încercat să pună accentul pe ideea că ”Doamna senator este un politican abil”. Ciolacu primește însă o replică dură de la fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu.

  ”Șoșoacă face ceea ce trebuia să facă PSD!”, spune direct Codrin. ”Adică ia poziție publică, se implică, urlă la guvern!”.

  Trecând la atacul direct la actuala conducere a PSD, Codrin Ștefănescu spune în față: ”Șoșoacă face de o mie de ori mai mult decât Ciolacu, Dâncu, Grindeanu și toți academiștii securistoizi din PSD!”.

  ”Șoșoacă face opoziție, într-o perioadă în care nu mai face nimeni!”, spune fostul secretar general al PSD, mult timp cea mai prezentă figură publică a social democraților – și cea m,ai vocală.

  Codrin pune punct și criticilor care i se aduc senatoarei cu privire la o asociere mai veche cu mișcarea #REZIST.

  ”Trecutul ei rezist începe ușor să se șteargă, să devină o voce! Așa că nu o mai înjurați! Luptă și ea împotriva reziști lor și din păcate e singură în lupta asta!”, scrie Codrin pe Facebook.
  Tagurile:
  PSD, Codrin Ștefănescu, Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei