19:13 19 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.46
 • USD17.90
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  1968101

  Fostul lider al senatorilor PSD îl face praf pe ministrul Sănătății și politica lui Florin Cîțu de a da proprietatea statului către străini

  BUCUREȘTI, 26 feb – Sputnik. Inițiator al legii pentru interzicerea vânzării proprietății statului timp de doi ani, Șerban Nicolae reacționează după ce premierul Cîțu s-a lăudat cu abrogarea acestui salutar act normativ.

  Cîțu s-a lăudat recent că a îndeplinit o promisiune de campanie – abrogarea legii care oprea, pentru 2 ani, orice operaţiuni privind înstrăinarea participaţiilor statului la companiile şi societăţile naţionale, precum şi la societăţile la care statul are calitatea de acţionar.

  În plus, Șerban Nicolae se referă la afirmația făcută de Cîțu cu aceeași ocazie: ”Avem nevoie de investitori străini, nu putem să susținem de la buget reforma companiilor de stat”.

  Șerban Nicolae îi dă o replică… din Eminescu! De fapt, o adevărată poruncă lăsată de Eminescu acestui neam, pe care l-a simțit slab și gata să cedeze în fața străinătății!

  ”EMINESCU ÎN VREMEA LEPRELOR”, este titlul sub care Șerban Nicolae publică versurile din  ”Doina” geniului culturii române:

  Cine-au îndrăgit străinii,
  Mâncă-i-ar inima câinii,
  Mânca-i-ar casa pustia,
  Şi neamul nemernicia!

  (...)

  Îndrăgi-i-ar ciorile
  Şi spânzurătorile!

  Un mesaj clar, extrem de potrivit în momentul în care tot ce a mai rămas în țară este pregătit pentru a fi înstrăinat. Inclusiv în domeniul Sănătății, unde Șerban Nicolae îl face praf pe Vlad Voiculescu.

  ”Imberbul ăsta, care trăsnește de infatuare și impostură, are, din câte se vede, foarte multe „obligații de rezolvat””, scrie Șerban Nicolae, arătând că ministrul căuta, de fapt, ”unul care să fi terminat o facultate „pe bune” și care să aibă și o diplomă de licență „cât de cât originală”. Abia al 21-lea avea...”

  Ministrul ”Ministerului pentru PROBLEMELE CONSILIERILOR” este ”epuizat dar fericit, după ce i-a angajat pe toți, și-a delegat atribuțiile publice”, scrie Șerban Nicolae, subliniind ironic că ministrul ”chiar e hotărât să-și termine studiile”.

  ”Probabil că între consilieri e și una „magică”, mare specialistă în „logopedie politică”...”, scrie reputatul avocat și om politic.

  Șerban Nicolae punctează însă și un aspect interesant – legătura între oamenii de încredere ai lui Voiculescu și ”Big Pharma”.

  Tamaș Alexandra Ioana - Director de cabinet – ”timp de 4 ani și 7 luni a fost Regional Therapeutic Area Public Affairs la Pfizer și timp de 3 ani și 6 luni a fost External Affairs Specialist la GSK”, citează Șerban Nicolae informații apărute în mass media – și conchide: ”Deci, Pfizer și GlaxoSmithKline! Mda, clar...”.

  Tematic

  Șerban Nicolae: ”Pe "Ad labam" Gheorghiță" cum l-au găsit?”
  Șerban Nicolae denunță ”Planurile de jaf ale actualei Puteri”
  Șerban Nicolae, mesajul serii: ”Profitori deghizați în colegi, jaf și iluzii, ipocrizie”
  Șerban Nicolae, demascare fulminantă a IMPOSTORILOR
  Șerban Nicolae: ”Pentru toți aceștia există stăpâni din umbră”
  Tagurile:
  Șerban Nicolae

  Știrile Zilei