02:56 21 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.69
 • USD18.00
 • RUB0.24
 • RON4.40
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2648451

  O nouă intervenție fulminantă a senatoarei Diana Șoșoacă – pe teme de maximă importanță națională, pe care parlamentarii NU au curajul să le abordeze

  BUCUREȘTI, 28 feb – Sputnik. Devenită un simbol al revoltei populare în fața abuzurilor și minciunilor guvernanților, Diana Șoșoacă a avut o nouă intervenție radicală.

  Diana Şoşoacă s-a pronunțat ferm împotriva reintroducerii stării de urgență, avertizând că ”România fierbe” și că dacă ”ne închid iar în casă, vă garantez că România iese în stradă”.

  ”Va fi o nouă revoluţie la care voi participa şi eu şi alţi oameni care s-au săturat de bătaia de joc, de pandemie şi de mascaradă”, a declarat Diana Șoșoacă.

  Senatoarea atrage atenția că mai multe personalități spun că ”pandemia s-a terminat” – ”a spus-o şi doamna doctor Adina Albers, domnul Dragoş Dinulescu de la Câmpina, a spus-o şi domnul doctor Răzvan Constantinescu”.

  Diana Șoșoacă spune clar ”să încetăm cu prostiile ăstea şi ne uităm cum se fură bani din afaceri cu tot felul de farmacii ale nevestei fostului ministru Tătaru şi tot felul de societăţi care importă teste RT-PCR şi aparate medicale pentru care se dau parandărături”.

  ”Serviciile trebuie să înceapă să-şi facă treaba, să oprească această maziliere a poporului român”, a declarat Diana Şoşoacă la România Tv.

  O altă temă este cea legată de lichidarea activității miniere și vânzarea unor obiective economice și instituții vitale, dar și privatizările păguboase.

  ”Minele se închid, portul Constanţa se vinde, CEC-ul se vinde, spitalele se privatizează”, spune Diana Șoșoacă, subliniind esențialul: ”România nu mai este suverană”.

  Senatoarea pune degetul pe rană: ”Atenţie - o să vedeţi cine o să profite de pe urma vinderii întregii Românii, în condiţiile în care România poate fi salvată!”. 

  ”Uitaţi-vă că domnul Franz Timmermans, care este din grupul din care face parte PSD la nivel european - cum am fost la mineri eu şi europarlamentarul Cristian Terheş, imediat a ieşit şi a spus: închideţi minele din România!”, spune Șoșoacă, punctând un aspect ciudat – ”A doua zi a ieşit PSD… că sunt de acord cu green dealul şi cu domnul Timmermans şi să se închidă minele din România”.

  Senatoarea pune o întrebare corectă: ”Nu PSD este cel care ar trebui să apare oamenii ăştia… că e partid social democrat?!”.

  În context, Diana Șoșoacă dă exemplu țărilor UE cu mare tradiție minieră – ”Atâta timp cât Polonia, Germania au renegociat termene de închidere a minelor – Polonia le va închide în 2038 şi se fac investiţii majore”.

  ”Noi de ce nu avem negociatori?”, a întreabă din nou logic Diana Şoşoacă.

  Tematic

  Analist: ”Șoșoacă, Terheș, Chitic vor construi o alternativă suveranistă, normală la cap”
  Dan Bittman: ”Cu 20 de politicieni ca Diana Șoșoacă am fi departe!”
  ALERTĂ: Diana Șoșoacă, blocată pe Facebook!
  Progresiștii dau alarma, modelul Șoșoacă lovește Franța: ”Le Pen îl va bate pe Macron”
  Tagurile:
  România, Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei