20:13 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  403111

  Președintele PSD a fost prins de analistul politic Bogdan Chirieac cu o mare minciună despre vaccinarea obligatorie.

  BUCUREȘTI, 9 mar – Sputnik. Președintele PSD a fost invitat la ”Interviurile DC News” unde a primit o întrebare despre una dintre controversele zilei: vaccinarea obligatorie.

  Bogdan Chirieac l-a întrebat pe Ciolacu dacă PSD este pentru vaccinarea obligatorie a populaţiei. Răspunsul lui Ciolacu este șocant:

  ”Dacă am fi fost, am fi susţinut acest lucru, am fi trecut prin Parlament vaccinarea obligatorie”, a spus Ciolacu, subliniind ”drepturile cetăţenilor şi decizia fiecăruia trebuie să existe - eu nu pot să oblig pe cineva, nu am acest drept, nu mă simt confortabil să oblig pe cineva să se vaccineze”.

  Ori, șocant este cum minte Marcel Ciolacu! În Camera Deputaților, cameră decizională, există o lege a ”vaccinării obligatorii”, un proiect realizat de guvernul PSD Tudose – cu Marcel Ciolacu vicepremier!

  De altfel, anul trecut, în aprilie, Marcel Ciolacu spunea clar, într-o declarație acordată tot DC News:

  ”În acest moment este pe ordinea de zi legea vaccinării obligatorie. Este susținută de către mine și de marea majoritate din partid. Ea va trece prin Parlament cât de curând, este printre primele puncte pe ordinea de zi”.

  Da, sunt cuvintele aceluiași Marcel Ciolacu, cel care azi spune că nu susține legea! Întrebare – cum poate să mintă un lider politic în așa hal?!

  Tematic

  Mai vreți vaccinare obligatorie? Rezultatele anchetei vaccinului hexavalent
  Pentru prima oară în Europa se vorbește oficial de vaccinarea obligatorie
  Iohannis a vorbit de vaccinarea obligatorie anti-COVID!
  Tagurile:
  vaccinare obligatorie, Marcel Ciolacu

  Știrile Zilei