13:38 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  733527

  Premierul României face o afirmație șocantă, care îl poate duce în instanță - spune clar că îi consideră pe cei care se manifestă contra vaccinării ”teroriști”

  BUCUREȘTI, 12 mar – Sputnik. Declarație șocantă și scandaloasă a premierului Florin Cîțu, în contextul cazului AstraZeneca.

  În contextul dovezilor că autoritățile au mințit în legătură vaccinarea cu ser AstraZeneca din lotul cu probleme, controversatul premier a făcut o declarație șocantă, agresivă, la adresa celor care își manifestă neîncrederea față de măști și vaccinare.

  ”În România, de un an, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia”, spune Cîțu, arătând că ”există o campanie împotriva purtării măștii în spațiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanțare și există o campanie împotriva vaccinării”.

  Mai mult, Florin Cîțu a continuat șocant: ”Din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu niște acțiuni ale unor teroriști”.

  ”A zădărnici această activitate a Guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să suprime autoritatea statului, fără date”, spune Cîțu, subliniind ”Repet, trebuie să ne uităm întotdeauna la specialiști - de acolo ne vin informațiile.”

  De remarcat că Florin Cîțu a refuzat să răspundă la întrebările presei după această declarație și pe tema scandalului Astra Zeneca.

  Tagurile:
  Teroriști, Florin Cîţu

  Știrile Zilei