14:32 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  11337262

  Un atentat despre care omul politic al momentului s-a ferit să vorbească până acum a ieșit la iveală aseară târziu

  BUCUREȘTI, 21 mart – Sputnik. Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sufletul manifestării de protest de ieri, din Piața Victoriei – iar după protest a participat la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, unul dintre cei mai buni ziariști ai momentului.

  Vizibil sub imperiul emoțiilor după manifestarea la care participase, Diana Șoșoacă a făcut față cu brio dialogului cu excelentul și iscoditorul ziarist, dar a făcut – sau a scăpat și o dezvăluire – a fost victima unui posibil atentat, despre care până acum nu a spus nimic!

  Senatoarea a relatat că anul trecut, în august, ”am fost răsturnată, împreuna cu fetița mea, într-un șanț de beton…” cu mașina în care se afla!

  A fost un atentat, sau o încercare brutală și iresponsabilă de intimidare? Senatoarea spune că ”după ce au văzut că am supraviețuit accidentului”, s-a trecut la alte acțiuni!

  ”Au intrat în casă, mi-au tăiat cablurile (de la aparatura audio-video și comunicații), mi-am găsit cărțile date pe jos, mi-au umblat peste tot”, spune Diana Șoșoacă, arătând și i s-a transmis că ”se știe ce am discutat în casa mea…”.

  Cine a făcut așa ceva: ”Eu știu cine mi-a intrat în casă, știu foarte bine!... Îi aștept la cotitură…”.

  Totuși, de ce nu a reclamat Diana Șoșoacă nimic? Senatoarea anti-Sistem spune fără ezitare:

  ”Nu am făcut plângere pentru că nu am încredere nici în poliție și nici în parchet, pentru că sunt instituții disfuncționale”, a declarat Diana Șoșoacă.

  Menționă că, din informațiile noastre, senatoarea a mai primit și alte ”semnale” și amenințări. De asemenea, mama sa, distins medic și om de cultură, este supusă unor atacuri în presă, specifice campaniilor de denigrare și intimidare.

  Tagurile:
  Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei