22:02 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  13259365

  Senatoarea Diana Șoșoacă a reacționat vehement la auzul veștii că se vor impune mai multe restricții: ”Din cauza măștii, probabil că nici creierul nu li se mai oxigenează și de aia spun prostii! Nu vă puneți cu populația care nu mai suportă!”

  BUCUREȘTI, 22 mart – Sputnik. Senatoarea Diana Șoșoacă nu este de acord cu noi restricții și atacă dur declarația lui Vlad Voiculescu privind carantinarea Capitalei și a altor localități.

  ”Să-i ferească Dumnezeu să îndrăznească astfel de restricții, că nu scot 20.000 de oameni, scot jumătate din România în stradă, împreună cu Dan Chitic, Iosefina Pascal, Luis Lazarus, cu Codruța Cerva, cu Amalia Bellantoni”, a declarat Diana Șoșoacă la RTV.

  Diana Șoșoacă a dat vina pe Vlad Voiculescu care ”nu are plic de claritate, cum nu are cunoștințe de medicină”.

  ”Din cauza mitingului (de sâmbătă, n.n.), guvernul și parlamentul s-au cutremurat”, a declarat senatoarea, ironizându-i pe guvernanți: ”Din cauza măștii, probabil că nici creierul nu li se mai oxigenează și de aia spune prostii”.

  În privința legalității restricțiilor, Diana Șoșoacă a punctat dur: ”Țin să anunț toți inculții și incompetenții din Guvern și parlament - le spun să citească întâi Constituția, articolul 53, cu privire la restrângerea drepturilor”.

  Felicitându-i pe oamenii din Timișoara ”care au înfruntat jandarmeria”, despre care spune că ar fi folosit expresii jignitoare la adresa protestatarilor, Diana Șoșoacă a transmis un avertisment clar guvernanților:

  ”Nu vă puneți cu populația care nu mai suportă - aceste restricții nu au dus decât la distrugerea economiei, a copiilor, în nici un caz la scăderea acestor așa zise infectări”, a declarat senatoarea Diana Iovanovici Șoșoacă la RTV.

  Tematic

  Nu se pot ascunde de Diana Șoșoacă: tir de întrebări precise, băgă în corzi Guvernul!
  Surpriză: medicul momentului, Flavia Groșan, și Diana Șoșoacă!
  Atentat contra Dianei Șoșoacă și a fiicei sale
  NUCLEARA: Se confirmă – Diana Șoșoacă declanșează oficial o Mișcare națională
  Semnal major: Un celebru milionar a anunțat - ”De azi sunt în armata Dianei Șoșoacă”
  Tagurile:
  România, Proteste, Restricții, carantină, Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei