14:02 13 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.52
 • USD17.69
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  55860

  Actorul Marius Manole spune că programul pe care, în timpul alegerilor prezidențiale din 2014, Klaus Iohannis și-a bazat programul nu reprezintă decât un enunț și atât.

  BUCUREȘTI, 22 mart – Sputnik. Un cunoscut susținător al mișcării #Rezis, actorul Marius Manole, a ieșit cu un atac la adresa președintelui României, Klaus Iohannis.

  Artistul este de părere că șeful statului și-a bazat programul electoral din anul 2014 doar pe un enunț și atât.

  Mai mult decât atât, spune susținătorul #Rezist, tinerii își doresc să rămână în România pentru totdeauna, iar acest lucru ar fi fost posibil dacă aleșii noștri ar fi demni de respect.

  În opinia lui Manole, tot ce se întâmplă acum rău în România este o consecință a distrugerii educației. Din acest moment înainte nu mai este nimic de spus.

  ”Eu mi-aş dori o Românie educată, vorba unui clasic în viaţă. Acest proiect văd că nu s-a dus nicăieri, a fost doar un enunţ şi atât. Dacă România ar fi educată, lucrurile ar sta bine. Eu asta îmi doresc! O Românie în care oamenii să respecte ce au de făcut, fiecare să-şi ştie meseria, noi să respectăm aleşii noştri, aleşii noştri să ne respecte pe noi şi să fie în slujba noastră”, a declarat Marius Manole potrivit adevarul.ro.

  Actorul nu i-a uitat nici pe parlamentarii români, despre care crede că nu au ce căuta acolo, de niște oameni cu niște CV-uri care îngrozesc, pur și simplu.

  El nu înțelege cum niște oameni care sunt cu limba română ”la pământ” îndrăznesc să pună piciorul în Parlament și să ia decizii în numele altora.

  Reamintim că Marius Manole, alături de Oana Pellea și Tudor Chirilă au fost considerați liderii de imagine ai mișcării #Rezist, care au ieșit constant în Piața Victoriei să protesteze împotriva ”Ciumei Roșii”.

  Tagurile:
  REZIST, Educaţie, Klaus Iohannis

  Știrile Zilei