19:48 07 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  437123

  Codrin Ștefănescu dă semnalul politic: ”E inadmisibil modul în care se poziționează PSD Ciolacu! Trebuie să susțină sindicatele – Metrorex, minerii, polițiștii! Pentru că au dreptate!”

  BUCUREȘTI, 26 mart – Sputnik. Atitudinea conducerii PSD față de greva de la Metrorex este absurdă pentru un partid socialist!

  Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, se revoltă: Este absolut inadmisibil modul în care se poziționează PSD Ciolacu vis-a-vis de protestele din stradă!”.

  Revoluționarul pune problema fără echivoc: ”Trebuie susținuți cei din sindicatul Metrorex! Pentru că au dreptate! Trebuie susținuți minerii! Pentru că au dreptate!”.

  „Trebuie susținut sindicatul polițiștilor! Pentru că au dreptate!”, scrie Codrin într-o recentă postare, adăugând ”Au dreptate și medicii, părinții disperați de haos-ul creat de reziști în toate școlile, cei din HORECA care sunt în faliment, pensionarii care sunt umiliți îngrozitor!”.

  Codrin Ștefănescu, ca apropiat al fondatorilor PSD, Ion Iliescu și Adrian Năstase, cunoaște bine lecția și ce înseamnă doctrina socialistă!

  ”Ca partid social democrat ai obligația să fii alături de oameni și sa te lupți pentru drepturile lor!”, scrie Codrin, apelându-i pe actualii lideri, vizibil depășiți de evenimente: ”Se aude Ciolacu și Stănescu? Servitori umili ai puterii ce sunteți!”.

  Tematic

  ACUM: Susținere importantă pentru sindicatul Metrou! Guvernul, în pericol!
  Grevă la Metrou, HAOS creat de USR și PNL în Capitală! Oamenii aleg lupta pentru drepturi!
  Ultima oră: Cîțu, atitudine incalificabilă față de criza de la Metrou!
  Tagurile:
  Marcel Ciolacu, PSD

  Știrile Zilei