02:05 25 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.49
 • USD17.99
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  3387210

  Fostul premier pune în fața opiniei publice mai multe aspecte care, puse cap la cap, duc la o concluzie clară - este clar că guvernanții lucrează după un plan.

  BUCUREȘTI, 27 martie – Sputnik. Fostul premier și actual europarlamentar Mihai Tudose revine în atenție cu câteva observații despre ceea ce el numește ”mici ,,coincidențe“”.

  În fapt, este vorba de chestiuni grave, în sine – și extrem de grave atunci când sunt puse cap la cap. Iată aceste ”coincidențe” remarcate de fostul premier în mai multe domenii:

  Agricultură și fond funciar: ”Nu se dau subvențiile și despăgubirile pentru agricultori... dar: se pregătește ,,liber” la vânzarea terenurilor agricole către străini”.

  Turism și încasări: ”Nu se mai dau voucherele de vacanță.... dar se ,,ușurează” plecarea românilor în vacanțe în străinătate!”

  Minerit și energie: ”Se închid minele.... dar: ,,cineva” importă cărbune...”

  Educație: ”Se cumpără 2 000 000 teste rapide pentru școli... dar: rămân nefolosite și iar se închid școlile”.

  Pandemie și drepturile, libertățile cetățeanului: ”Se cere încredere în demersurile guvernamentale în lupta cu pandemia... dar ministrul sănătății spune senin că se ,,măsluiesc” datele în funcție de interese politice. Așa că acum nu ,,e voie” să protesteze nimeni (max. 100 persoane) și ,,mai vedem” ce facem de Sărbătorile Pascale....”

  Concluzia lui Mihai Tudose: ”De câte ,,coincidențe” mai e nevoie ca să fie clar că prin tot ce fac vor să distrugă România?”.

  Un singur comentariu: Mihai Tudose a publicat nota acum trei zile dar… nu am văzut reacții în urma observațiilor fostului premier. Nici măcar din partea PSD. Coincidență?...

  Tematic

  Tudose dă Guvernului o lecție – cum se rezolvă criza ATI
  Tudose confirmă de la Bruxelles: Cîțu vinde active interesante pentru ţările mari UE
  Tudose, curaj de excepție – contrează oficial Big Pharma!
  Tagurile:
  Mihai Tudose

  Știrile Zilei