01:54 17 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.47
 • USD17.72
 • RUB0.25
 • RON4.36
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Proteste în România împotriva restricțiilor (41)
  2896150

  Prezent la protestul anticarantină din București, deputatul Daniel Ghiță a transmis un mesaj dur pentru Iohannis și Guvern

  BUCUREȘTI, 30 mart – Sputnik. Marele campion Daniel Ghiță s-a remarcat, înainte de a ajunge deputat pe listele PSD, printr-o intensă activitate civică.

  Chiar dacă nu s-a implicat politic, fiind ofițer SPP, Ghiță a participat la multe proteste și diverse manifestări civice unde a militat pentru corectitudinea justiției, împotriva corupției sistemului etc.

  Aseară, Daniel Ghiță a ieșit din nou la protestele anti-restricții, statura sa impozantă fiind remarcată de mass media.

  Ulterior, după protest, deputatul a scris o notă pe pagina de socializare – un mesaj dur în care dă o palmă Guvernului și lui Iohannis. O palmă la figurat, Doamne ferește altfel!...

  ”De ce nu vine nimeni de la Guvern să vorbească cu poporul? Poporul nu are valoare?”, scrie Danie Ghiță, transmițând și președintelui o întrebare tăioasă – ”Unde e Iohannis cu geaca roșie?”.

  Desigur, o referire la ieșirile lui Iohannis la protestele grupărilor #REZIST – pe care atunci le considera ca fiind ”poporul”! 

  De remarcat că, înainte de protest, Daniel Ghiță postase un text cel puțin la fel de dur: ”Cine răspunde pentru profanarea cadavrelor,  a tuturor românilor,  care au murit de Covid  în perioada 2020-2021?”

  ”De ce trebuiau înmormântați goi, în saci negri de gunoi? Fără slujbă, fără preot, fără să aibă dreptul să fie înmormântat creștinește”, întreabă Daniel Ghiță, punctând – ”De ce? Ca să vă arătați puterea asupra poporului? Umilință și distrugea credinței!”.

  Campionul, un om extrem de credincios, atrage atenția la incidența Art. 383 https://legeaz.net/noul-cod-penal/art-383   din  Noul Cod Penal – ”Profanarea de cadavre sau morminte - Infracţiuni contra libertăţii religioase şi respectului datorat persoanelor decedate”

  ”Nu ați avut  respect, față de morții noștri. Au fost îngropați ca și animalele”, scrie Daniel Ghiță, lansând un apel, inclusiv către colegii săi din Parlament – ”Uniți-vă! Nu uitați că POPORUL ESTE  PARLAMENTUL!”. 

  Și, ca de obicei, Daniel Ghiță încheie cu deviza sa din viață, din sport și din politică – ”Nimic fără Dumnezeu” – ”Nihil Sine Deo”

  Тема:
  Proteste în România împotriva restricțiilor (41)
  Tagurile:
  Guvern, Klaus Iohannis, protest, Daniel Ghiță

  Știrile Zilei