16:08 19 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.22
 • USD17.78
 • RUB0.24
 • RON4.31
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  Proteste în România împotriva restricțiilor (41)
  5848236

  Senatoarea și echipa sa par a fi principala problemă a Sistemului, care a pus în mișcare un mecanism de dezinformare și manipulare împotriva Dianei Șoșoacă exact înainte de protestele din week-end

  BUCUREȘTI, 3 apr – Sputnik. Sâmbătă și duminică sunt prevăzute manifestații de protest în zeci de orașe – iar amploarea pare să crească.

  Protestele nu sunt opera unui partid, așa cum încearcă unii să acrediteze, nu există nici ”liderul protestatarilor” – așa cum încearcă unele televiziuni să-i prezinte pe anumiți inițiatori ai protestelor, în anumite perioade și zone. Mai precis, unele posturi care fie susțin Guvernul, fie sunt pe lista celor care au beneficiat de fonduri guvernamentale printru promovarea vaccinurilor și a măsurilor luate de autorități.

  Bunăoară, este prezentat ca ”liderul protestatarilor” publicistul Iulian Capsali, un patriot demn de tot respectul, dar a cărui prezență este destul de discretă, fapt care se remarcă și prin relativ puținele reacții la postările sale.

  De asemenea, un post TV specializat în ultima vreme în denigrarea Dianei Șoșoacă în prezintă pe Pompiliu Diplan ca ”liderul protestatarilor”, deși distinsul activist civic are un impact public minor. În plus, Diplan a avut câteva inițitive ciudate, care au provocat confuzie printre protestatari.

  Mai mult, același prost TV, l-a însoțit pe Diplan în deplasarea către Piața Victoriei, punându-i tot felul de întrebări insidioase și comentarii răutăcioase despre Diana Șoșoacă – cu care Diplan… rezona.

  În schimb, nu se vorbește de Dan Chitic – cel mai consecvent critic antiguvernamental, cu impact mare la public – și de Diana Șoșoacă, fără îndoială figura cu cea mai mare audiență a protestelor anti-restricții, cu cel mai mare impact în opinia publică!

  De fapt, Diana Șoșoacă este ținta unor atacuri în serie. De exemplu, o recentă știre transmitea că una dintre activistele care sunt alături de Diana Șoșoacă ar fi ”trădat-o” pe senatoare și că ar exista o veritabilă ruptură între ”amazoane”!

  Postul în cauză răstălmăcea o critică adusă de Codruța Cerva lui Pompiliu Diplan, afirmând că ar fi fost contra Dianei Șoșoacă.

  Același post a afirmat că ar fi o ruptură între prietenele Dianei Șoșoacă – activistele Oana Lovin, Codruța Cerva, Iosefina Pascal – și senatoare!

  Minciuna și manipularea au fost demascate de cele 3 activiste și de Diana Șoșoacă într-o emisiune profesionist realizată de Luis Lazarus. 

  Atacuri contra Dianei Șoșoacă au găzduit mai multe mass media, încercând să diminueze credibilitatea senatoarei. Să fie oare o coincidență?

  E interesant de urmărit emisiunea lui Lazarus.

  Тема:
  Proteste în România împotriva restricțiilor (41)

  Tematic

  Diana Șoșoacă, anunțul anului – e pur și simplu cutremurător ce dezvăluie!
  Diana Șoșoacă o provoacă direct pe Laura Kovesi! ”Dacă tot e acolo, poate face ceva!”
  Diana Șoșoacă, nou demers fulminant! Dă în vileag ce le ascund românilor Guvernanții
  Manifestații în toată țara: ”Șoșoacă și Chitic le-au dat curaj!”
  Lupte de stradă la proteste, Diana Șoșoacă a avut dreptate!
  Video: Protestatarii au ocupat Piața Victoriei! Diana Șoșoacă e în frunte!
  Tagurile:
  Proteste, Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei