09:24 14 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.50
 • USD17.70
 • RUB0.25
 • RON4.37
 • UAH0.65
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2099120

  Codrin e revoltat de atitudinea PSD – ”Nu erați așa, nu așa v-am cunoscut!” și spune în față: iată ”cu ce monstru mizerabil s-a luptat PSD-ul condus de Dragnea!”

  BUCUREȘTI, 5 apr – Sputnik. Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, nu uită niciodată că a intrat în viața cetății ca revoluționar – și își exprimă totala dezamăgire față de atitudinea PSD-ului actual față de manifestații.

  ”De zile întregi oamenii protestează în stradă! În 40 de județe, în 78 de orașe, în capitală!”, scrie Codrin, punctând – ”De zile întregi aștept o reacție din PSD!”.

  Codrin recunoaște că spera într-o reacție chiar dacă ”Ciolacu, Dâncu și Stănescu sunt slugile penibile ale sistemului”.

  ”Am sperat că spiritul vechi al partidului nu a dispărut cu totul!”, declară Codrin, întrebând – ”Unde sunteți, dragi membri ai PSD? Unde ne sunt primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali? Unde sunt parlamentarii?”.

  Revoluționarul își strigă uimirea: ”Chiar nici o voce, nimeni curajos? Nu-mi vine să cred că v-am condus și coordonat atâția ani! Nu erați așa, nu așa v-am cunoscut!”

  Mai mult, Codrin Ștefănescu atrage atenția la cele scoase la iveală de protestatari – ”Abia de acum veți afla cât de greu e să-i alungi pe reziști ăștia de la putere!”.

  ”Cât sunt de periculoși și ce “spate” uriaș le oferă protecție! Câte încrengături economice în jurul lor și câte interese anti-românești!”.

  Concluzia: ”Veți înțelege cu ce monstru mizerabil s-a luptat PSD-ul condus de Dragnea! PSD, care azi, a fost acaparat și el”.

  Tagurile:
  PSD, Marcel Ciolacu, Codrin Ștefănescu

  Știrile Zilei