19:59 07 Mai 2021
În direct
 • EUR21.48
 • USD17.84
 • RUB0.24
 • RON4.36
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  433200

  Liderii AUR îl desființează pe liberalul care a vorbit de izolarea AUR și chiar de ”scoaterea în afara legii” a grupării

  BUCUREȘTI, 6 apr – Sputnik. Recent, deputatul PNL Alexandru Muraru, reprezentant special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, a vorbit într-un interviu acordat oficinei americane ”Radio Europa Liberă” de scoaterea în afara legii a AUR și de acțiunea posibila condamnare a senatorului Sorin Lavric, vicepreședinte al partidului.

  ”Ambiția de a parveni i-a distrus conștiința naționala, el nu mai este al acestui popor - omul acesta este un mediocru previzibil, uitați-vă cum vorbește, îi este imposibil să fie personal”, a declarat senatorul Lavric.  

  Într-o intervenție la Antena 3, Lavric l-a numit pe Muraru ”o marionetă - marioneta este un profil psihologic care se trădează prin faptul că vorbește slugarnic, uleios și totuși amenințător”.

  Și co-președintele Claudiu Târziu, a dat o replică dură, vorbind de o ”ofensivă în care au angajat toate forțele statului - președinte, premier, guvern, coaliția majoritară din parlament, servicii secrete, presă obedientă” împotriva AUR.

  ”Probabil că ei știu prea bine susținerea de care se bucură AUR în popor și asta îi sperie de moarte - și mai știu ceva: că AUR este singura opoziție parlamentară și singurul partid care îi poate opri să instaureze dictatura”, spune Târziu.

  Senatorul AUR consideră că nu există nici o altă explicație pentru faptul că, ”din senin, au născocit povestea cu antisemitismul în România, pentru care ar fi responsabil AUR, ca să aibă apoi motiv să încerce scoaterea noastră în afara legii”.

  ”Să încerce. Ne vom lupta și, cu ajutorul lui Dumnezeu și al românilor, vom învinge”, a transmis Claudiu Târziu.
  Tagurile:
  Izolare, AUR

  Știrile Zilei