13:28 12 Mai 2021
În direct
 • EUR21.63
 • USD17.79
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  2042141

  Codrin Ștefănescu se revoltă față de ceea ce se petrece și denunță fără echivoc: este dictatură, ”amenință in direct o națiune întreagă” .

  BUCUREȘTI, 8 apr – Sputnik. Revoluționarul Codrin Ștefănescu recunoaște toate caracteristicile unei dictaturi și le denunță una câte una, referindu-se la ultimele evenimente care au scandalizat opinia publică.

  ”Dictatură e atunci când un primar și un director demolează ilegal magazinele oamenilor! Fără nici o hotărâre judecătorească, fără nici un drept!”, scrie Codrin subliniind – ”Și nimeni nu-i trage la răspundere!”.

  De asemenea, e dictatură atunci când ”vine ministru la Sănătate un ciudat fără studii! Care se joacă cu viețile oamenilor și nu pățește nimic!”.

  ”Dictatură e atunci când secretari de stat amenință în direct o națiune întreagă! Și umbla liberi în continuare!”, scrie Codrin.

  Dar, mai ales, este dictatură ”atunci când o mănă de nemernici calcă în picioare un popor și nu-i atinge nimeni!”

  ”Adică este ceea ce trăim noi astăzi! Ați înțeles?”, conchide Codrin Ștefănescu acest adevărat manifest – denunțare a dictaturii.

  ***

  Anterior, Codrin Ștefănescu denunțase acțiunea ”rezistului” Drulă de la Transporturi, care a dat ordin să fie demolate toate micile magazine de la metrou.

  ”Scandal, blesteme și urlete de disperare - vreo 3.000 de români rămân de azi fără pâine pe masa!”, scrie Codrin, punctând -  ”inclusiv cei care au susținut, cu cafea și ceai, reziștii lui Drulă la mitingurile anti-PSD!”.

  Adică și cei care l-au adus la putere ”tocmai pe cel care-i calcă astăzi în picioare! Nu asta ați votat? Ba da!”. încheie Codrin Ștefănescu.

   

  Tematic

  Codrin, despre Dragnea, PSD și… doctorița Flavia Groșan!
  Codrin, fulminant: ”Trebuie susținuți cei din Metrorex! E inadmisibil ce face PSD Ciolacu”
  Codrin, palmă pentru PSD Ciolacu, după proteste! ”Chiar nici o voce, nimeni curajos?”
  Tagurile:
  Codrin Ștefănescu

  Știrile Zilei