12:17 20 Aprilie 2021
În direct
 • EUR21.60
 • USD17.94
 • RUB0.24
 • RON4.39
 • UAH0.64
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  15602

  Premierul României a precizat că, în cursul zilei de astăzi, 8 aprilie 2021, va trimite câteva propuneri Comitetului Național pentru Situații de Urgență. Reacția românilor.

  BUCUREȘTI, 8 apr – Sputnik. În cursul zilei de astăzi, 8 aprilie 2021, premierul României, Florin Cîțu, va transmite Comitetului Național pentru Situații de Urgență câteva propuneri importante.

  Astfel, pentru cei care vor merge la slujba de Paște, circulația pe timpul nopții să fie permisă până la ora 5.00.

  În Vinerea Mare, propunerea este ca magazinele să rămână deschise până la ora 20.00.

  De asemenea, se mai propune ca stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% - exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte, a subliniat Florin Cîțu într-o postare de pe pagina sa de Facebook.

  Românii au reacționat la aceste propuneri.

  ”Ce de treabă sunteți voi, hoții și trădătorii poporului! Minciuna la voi e legată de respirație! Și încercați în fața oamenilor să vă prezentați ca niște ”eroi” care vă dați sufletul – pe care nu îl aveți – pentru oameni!”, i-a transmis un internaut.

  Altul i-a atras atenția premierului că stațiunile de la munte sunt pline, așa că nu se confirmă informația furnizată de șeful Executivului.

  ”Stațiunile de pe litoral să fie deschise, respectând toate regulile în vigoare, dar cu capacitate de maximum 70% - exact așa cum sunt acum stațiunile de la munte. Știi tu că așa sunt la munte? Sunt stațiunile pline ochi… exact cum o să fie și la mare”, a scris altcineva.

  Propunerile premierului nu s-au bucurat, însă, de aprecierea majoritară a celor care i-au comentat pe pagină.

  Tematic

  Paște 2021: Arafat nu exclude carantina
  Suricați și saimiri, distracție cu ouăle de Paște
  Arhiepiscopul Tomisului atacă Guvernul pe tema restricțiilor de Paște
  Tagurile:
  Paște, Florin Cîţu

  Știrile Zilei