19:46 21 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.33
 • USD17.90
 • RUB0.25
 • RON4.33
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  504273

  Senatoarea interdependentă se duce prin țară și e primită cu entuziasm de români – acum este în Maramureș, într-unul dintre cele mai sfinte și iubite locuri .

  BUCUREȘTI, 8 apr – Sputnik. Spre disperarea celor care atacă violent și insultă, ”fenomenul Diana Șoșoacă” se extinde în toată țara!

  Originala politiciană independentă este primită cu brațele deschise de oamenii simpli, care văd în ea un român curajos, puternic și hotărât, care vorbește deschis și inteligent despre problemele oamenilor.

  Ajunsă în Maramureș pentru o zi de ”concediu„ cu fiica ei, Diana Șoșoacă nu a avut parte de așa ceva, pentru că a fost imediat recunoscută la târgul din comuna Strâmtura și lumea s-a strâns în jurul ei. Ba chiar s-a transmis vestea că e acolo și au venit rostind și un slogan:

  ”Ieșiți afară cu Șoșoacă, de tâlhari țara ne-o scapă!”, spuneau maramureșenii.

  Și, surpriză, acest slogan a plăcut și a fost preluat – ba chiar mulți l-au tipărit și l-au pus pe mașini.  ”Dacă veniți cu Diana Șoșoacă, de tâlhari țara ne-o scapă” – scria pe mașini cu număr de Maramureș sau Satu Mare.  

  Astfel, senatoarea și-a petrecut ”concediul” ascultând și discutând cu oamenii, dând sfaturi juridice, vorbind cu șoferii care se opreau să o salute.

  Mâine, senatoarea va merge la mânăstirea Bârsana, una dintre cele mai frumoase mânăstiri de maici din țară, un adevărat simbol al Maramureșului. Și, ca de obicei, va fi multă lume – și probabil că prezența Dianei Șoșoacă va fi un adevărat eveniment.

  Pe scurt, succesul Dianei Șoșoacă este remarcabil  - neavând egal în ultimii ani. Ceea ce desigur, explică și dorința partidelor de a o reduce la tăcere.

  Iată și filmarea postată de Diana Șoșoacă pe pagina de Facebook.

  Mesaj: ”Ieșiți afară cu Șoșoacă, de tâlhari țara ne-o scapă!”.
  Mesaj: ”Ieșiți afară cu Șoșoacă, de tâlhari țara ne-o scapă!”.
  Tagurile:
  Diana Șoșoacă

  Știrile Zilei