09:21 23 Iunie 2021
În direct
 • EUR21.37
 • USD17.97
 • RUB0.25
 • RON4.34
 • UAH0.66
  Politică
  Sa primesc un link scurt
  113170

  Acuzație și… șantaj? Coaliția gata de explozie – din USR vine cea mai gravă afirmație: sub guvernarea lui Orban s-a ”furat enorm în plină pandemie”.

  BUCUREȘTI, 12 apr – Sputnik. Postând o secvență cu Ludovic Orban răspunzând arogant presei, deputatul Emanuel Ungureanu (USR) asociază atitudinea președintelui liberal cu cea a partidului: ”TUPEU marca Ludovic Orban-PNL!”.

  ”În timpul mandatului de prim-ministru al lui Ludovic Orban, în plină pandemie, în guvernarea PNL-Orban s-a furat enorm”, scrie Ungureanu, amintind că, în 3 iunie 2020, a depus la DNA ”o plângere penală despre furăciunile comise în timpul mandatului de ministru al Sănătății PNL, Nelu Tătaru”.

  Deputatul USR întreabă direct: ”Vă amintiți marele furt de la UNIFARM?” și atrage atenția că DNA a deschis ”peste 105 de dosare de corupție”.

  ”Am depus documente, am dat declarații ca martor, am indicat hoții, cu subiect și predicat!”, scrie Ungureanu

  Jurnalista Paula Herlo i-a adresat câteva întrebări lui Ludovic Orban cu privire la achizițiile din timpul pandemiei!

  Priviți tupeul lui Orban!

  ”Peste câteva minute voi publica ancheta Paulei Herlo, realizată împreună cu echipa de la "România, te iubesc!"”, scrie Ungureanu, completând semnificativ: ”PANDEMIA PARALELĂ”.

  Au trecut însă câteva ore – nu minute! – iar Emanuel Ungureanu NU a publicat ancheta.

  Să fie doar o amenințare? Se știe că Emanuel Ungureanu, cel mai implicat deputat în probleme de Sănătate, este un aprig susținător al lui Vlad Voiculescu. Să fie aceasta o reacție după atacurile la adresa lui Voiculescu venite de la mai mulți lideri PNL?

  Altfel spus, să fi început șantajul USR la PNL – un partid acuzat că a făcut și a permis multe afaceri nesimțite în perioada pandemiei?

  Tagurile:
  Ludovic Orban, PNL, USR

  Știrile Zilei